Harta site-ului
Ajutor
Concursul Naţional “Cel mai bun Bibliotecar al anului 2011”
Concursul Naţional “Cel mai bun Bibliotecar al anului 2011”

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM) a organizat la 24 aprilie 2012 evenimentul care a reliefat importanţa bibliotecilor  în societate, a demonstrat interesul şi sprijinul pentru Bibliotecă si Bibliotecar  în contextul Zilei Internaţionale a Carţii si a Drepturilor de Autor.
In cadrul activitaţii desfasurată în incinta Filarmonicii Naţionale Serghei Lunchevici, au fost prezentate rezultatele Concursurilor Naţionale "Cel mai bun Bibliotecar al anului 2011”şi  Cele mai reusite lucrari în domeniul Biblioteconomiei si Ştiintei Informării din anul 2011. 
Concursul Naţional „Cel mai Bun Bibliotecar al anului …”, fiind la cea de-a 21-a ediţie, este o modalitate eficientă de promovare a celor mai buni specialişti în informare şi docuemntare. Acest Concurs este organizat anual de catre Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM) în scopul identificării şi valorificării potenţialului creativ al resurselor umane din biblioteci, amplificării imaginii şi poziţiei bibliotecarului în comunitatea profesională.
Bibliotecari din toata ţara au fost omagiaţi în cadrul şedintei festive , avînd parte si de un program de divertisment.
9 bibliotecari din tara au fost numiti  ,,Cel mai bun Bibliotecar al anului 2011,,
Diploma de Excelenţă, în cadrul concursului Naţional,,Cel mai bun Bibliotecar al Anului 2011 editia a XXI a fost conferit şi doamnei Valentina Verlan, şef. Biblioteca publica Molovata Nouă, raionul  Dubăsari pentru iniţiativă si creativitate, activitate informaţională, bibliotecară prodigioasă, contribuţii la formarea/promovarea imaginii pozitive a Bibliotecarului si a Bibliotecii în comunitate.

şef. Biblioteca publica Molovata Nouă, raionul  Dubăsari, dna Valentina Verlan

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concursul Naţional “Cel mai bun Bibliotecar al anului 2011” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta