Harta site-ului
Ajutor
Concursul de Creație a tinerei Generații ARS ADOLESCENTINA-2018
Concursul de Creație a tinerei Generații ARS ADOLESCENTINA-2018

La data de 25 martie 2018, în incinta bibliotecii ”Ovidius”, s-a desfășurat Concursul de Creație a tinerii Generații ARS ADOLESCENTINA-2018, având un recital poetic cu genericul ,,Trei culori și o singură ființă-româneacsă'' (G.Vieru).
Participanții au recitat poezii cu caracter patriotic (de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru), etapă dedicată Centenarului Marii Uniri.
Elevele LT ,,Ștefan cel Mare și Sfînt'' or. Grigoriopol s-au prezentat la nivel, fiind apreciate de către membrii juriului cu locuri premiante: Ariadna Pricinoc pentru poezia ,,Scrisoare din Basarabia'' de Grigore Vieru-locul I și Mihaela Zingan, eleva în clasa a XI-a, pentru colajul poetic ,,O dungă de Dreptate'' din creația lui Tudor Arghezi și Leonida Lari, cu Premiul III.
Ne bucurăm pentru pasiunea pentru cuvântul artistic, versul elevat și pentru performanțele discipolilor noștri. Le dorim succes, iar pentru alți elevi să servească drept motivație pentru implicare, fapt care le-ar oferi șansa să devină adevărați Ambasadori ai Limbii Române.
Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare și Sfînt” Grigoriopol

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concursul de Creație a tinerei Generații ARS ADOLESCENTINA-2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta