Harta site-ului
Ajutor
Concurs pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Oxentea
Concurs pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Oxentea

Vineri, la data de 19 iulie, anul curent, Direcția învățămînt, tineret și sport a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Oxentea. În conformitate cu REGULAMENTUL cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director în instituţiile de învăţămînt preşcolar, primar, secundar, special, complementar, secundar profesional şi mediu de specialitate, aprobat prin ordinul Ministerului Educației nr. 762 din 12.10.2010 a fost instituită comisia de concurs, prin ordinului șefului DÎTS nr. 85 din 17.07.2013. Dosarele participanților au fost depuse în termen. Pentru participare la concurs au depus dosarele următorii candidați:
-    Leunti Andrei;                               
-    Portăresco Natalia;
-    Petraș Tatiana.
    Conform procesului – verbal nr. 2 a avut loc evaluarea dosarelor, programelor de activitate și susținerea interviului. Toți trei candidați au avut un nivel înalt de pregătire, dar învingătorul este totuși unul singur și finalistul a fost dl Leunti Andrei, acumulînd punctajul maxim de 130 puncte, urmat de Portăresco Natalia cu 118.5 puncte și Petraș Tatiana cu 81,1 puncte.
     Dna M. Jimbei, vicepreședintele raionului, responsabil de domeniul social – învăţămînt, tineret, sport, cultură, medicină, asistenţă socială şi mass-media, a mulțumit tuturor participanților  concursului, venind cu cuvînt de felicitare pentru dl A. Leunti şi totodată cu recomandări în activitatea ulterioară de administrare a instituției preuniversitare gimnaziul Oxentea.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concurs pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta