Harta site-ului
Ajutor
Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul programului de Susţinere a Măsurilor de Promovare a Încrederii.
Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul programului de Susţinere a Măsurilor de Promovare a Încrederii.

Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare anunță lansarea celei de-a doua runde a concursului de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul programului de Susținere a Măsurilor de Promovare a Încrederii. Proiectele se vor axa pe reabilitarea instituţiilor sociale cheie, precum cele educaţionale, de asistenţă socială, medicale, activități sportive, activități cultural – artistice, proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii critice, cum ar fi reţelele de aprovizionare cu apă şi canalizare şi sistemele de gestionare a deşeurilor. Pentru a asigura un impact tangibil, programul va oferi sprijin proiectelor de infrastructură de dimensiuni medii, care vor necesita un buget minim de 50.000 dolari SUA, dar nu vor depăşi 120.000 dolari SUA (suma TVA cota 0%). Procesul de înaintare și selectare a propunerilor de proiect va conține doua etape distincte (informație detaliată - în Ghidul Aplicanților).

Data limită de prezentare a propunerilor de proiect este 31 ianuarie 2013, 16.00 ora locală. Dosarele pot fi prezentate direct la oficiul ONU, Casa Naţiunilor Unite, str. 31 August 1989, 131, Chişinău, MD-2012.

Ofertele transmise electronic vor fi adresate la tenders-Moldova@undp.org. Ofertele vor fi marcate:"SCBM/Proiecte de Infrastructura sociala II”

Pentru informații suplimentare: Viorel Albu, Manager de Proiect (viorel.albu@undp.org)

Documentele de suport le puteţi descărca accesînd link-urile de mai jos:

Ghidul aplicantului Adobe

Lista comunitatilor eligibile Adobe

Formular de aplicare

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul programului de Susţinere a Măsurilor de Promovare a Încrederii. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta