Harta site-ului
Ajutor
Concurs de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERI
Concurs de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERI

 Business Consulting Institute (BCI) prin intermediul  Programului  „Susținerea Măsurilor de Promovare a  Încrederii”, finanțat  de  Uniunea Europeană și implementat  de Programul  Națiunilor  Unite pentru Dezvoltare oferă  granturi pentru  afaceri tinerilor care  locuiesc în Zona de  Securitate.

 

 Sunt îndemnați să aplice pentru granturi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special femeile și persoanele vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

 

Vor fi selectate 75 de persoane care vor beneficia de instruiri intensive în domeniul elaborării planurilor de afaceri. Ulterior, o comisie de evaluare va selecta cele mai bune 15 proiecte. Autorii vor primi un grant în valoare de până la 13.500 de EURO, sprijin în inițierea afacerii și asistență consultativă individuală timp de 14 luni.

 

Pe pagina web a BCI puteți să găsiți o informație mai detaliată cu privire la proiect și activitățile care urmează să fie desfășurate în cadrul acestuia. De asemenea, cererea de participare la concursul de granturi poate fi completată accesînd link-ul indicat pe pagina web.

 

Data limită de aplicare este 15 octombrie 2015.

Persoană de contact - Liviu Andriuţa

Telefon: (+373 22) 85 50 80

E-mail: landriuta@bci.md

             

                 Sursa de informare : http://bci.md/ro/news/concurs-de-granturi-pentru-idei-.html

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concurs de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta