Harta site-ului
Ajutor
Concurs!!!
Concurs!!!

  La data de 5 august 2015 în premieră, a fost  lansat Concursul “Șofer disciplinat 2015”. Un concurs ce vine cu un mesaj de încurajare și apreciere pentru fiecare șofer disciplinat, care respectă regulile de circulație și este atent la viața proprie și a celorlalți participanți la trafic.

 Termenul limită de înscriere este 31 august curent, astfel încât îndemnăm șoferii conștiincioși  și responsabili să se înregistreze în Concurs, pentru a da un exemplu demn de urmat celor, care nu respectă regulile de  circulație și  pot  pune în pericol viața proprie și a participanților la traficul rutier.

 Timp de 15 zile s-au înscris 1260 de persoane, fiind înregistrați în cursa șoferilor disciplinați, atât femei, cât și bărbați.

 Menționăm că numărul premiilor înmînate în cadrul tombolei ce urmează a fi organizată  la data de 13 septembrie în cadrul  evenimentului Ziua Transparenței, a fost dublat. În acest context, Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul Național de Patrulare împreună cu partenerii Concursului vor oferi circa 40 de premii, inclusiv cameră de bord, acumulatoare, anvelope, carduri de alimentare cu combustibil  ș.a. 

IP Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concurs!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta