Harta site-ului
Ajutor
Concert organizat de Consiliul raional Dubăsari pentru toate doamnele și domnișoarele
Concert organizat de Consiliul raional Dubăsari pentru toate doamnele și domnișoarele

Astăzi, 6 martie, Consiliul raional Dubăsari în colaborare cu primăria Molovata au organizat un concert dedicat Zilei Internaționale a Femeii. În incinta casei de cultură din s. Molovata, pentru toate doamnele și domnișoarele raionului Dubăsari,  au răsunat buchete de melodii, aduse în dar pentru frumosul gen feminin de către artiștii de la casa de cultură din s. Molovata și invitații speciali Doina Arsene și Gabriel Nebunu.
Vicepreședintele raionului Dubăsari, dl Sergiu Grigoriev, a elogiat femeia, mama în discursul său subliniind că,,prilejul frumoasei sărbători de 8 martie , ne oferă șansa încă o dată să vă mulțumim pentru că sunteți. Din partea Președintelui raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, vreau să vă aduc în dar cele mai sincere felicitări, fie ca bărbații voștri, soți, fii să vă fie mereu alături și să vă ocrotească”.
Totodată, vicepreședintele raionului pe domeniul social a înmânat flori și un mic prezent la 3 doamne: Iliev Veronica, locuitoare a satului Oxentea ce educă 4 copii, Iordachi Svetlana din satul Molovata, care de asemenea educă 4 copii și Avxentiev Angela din Molovata Nouă, care ăși dedică timpul celor 6 dulci copilași ai săi.
Cu mesaje de felicitare la adresa femeilor a venit și primarul de Molovata dl Igor Brânză.
Dna Ina Popa director artistic la casa de cultură Molovata, din numele tuturor celor prezenți în sală a ținut să exprime recunoștință dar și mulțumire interpreților Doina Arsene și Gabriel Nebunu  ce au făcut ca sala să vibreze, dar și Consiliului raional Dubăsari, Președintelui raionului pentru frumoasa măsură festivă organizată.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Concert organizat de Consiliul raional Dubăsari pentru toate doamnele și domnișoarele - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta