Harta site-ului
Ajutor
Concert de suflet în interpretarea colectivelor artistice de la Casa de Cultură, Doroţcaia
Concert de suflet în interpretarea colectivelor artistice de la Casa de Cultură, Doroţcaia

La 15 noiembrie cu prilejul Zilei Internaţionale a Tineretului , Casa de Cultură Doroţcaia, a  adus  o rază de bucurie şi a creat bună dispoziţie celor ce se odihnesc  la Centru de Odihnă şi de Reabilitare „Speranţa” din orăşelul Vadul-lui-Vodă. Tinerii au dorit să vină la Centru cu o măsură de suflet ca să  facă ziua mai bună şi să aducă zîmbetul şi fericirea pe chipurile „desenate” a invalizilor şi pensionarilor din Republică. Formaţiile de muzică uşoară „Suflet Deschis”-conducătorul  Petru Semionov, „Miracol”- conducătorul Sergiu Grigoriev, „Inspiraţia”- conducătorul Tatiana Grigoriev. Formaţiile din localitatea Doroţcaia  au  prezentat un concert  inedit, reuşind să frapeze spectatorii, aducînd lacrimi pline de emoţii în ochii celor pe care timpul nu-i cruţă.  Tinerii au fost primiţi călduros de către public şi scăldaţi în aplauze furtunoase. Evenimentul a demarat cu un mesaj de felicitare venit din partea primarului  din satul Doroţcaia dl.Leaşco Andrei, care le-a urat celor prezenţi multă sănătate, speranţă şi încredere în ziua de mâine, acesta cu toată certitudinea i-a încredinţat în faptul că tinerii din localitatea Doroţcaia vor face tot posibilul să susţină şi să vină în ajutorul persoanelor de vîrsta a treia. Indiferent de orice, fiecare dintre noi merită respectul acestor minunaţi tineri.  Cea mai plăcută surpriză  a venit  pe neaşteptate din partea  tinerilor, care au adus în dar pacienţilor din sanatoriu, cîte un bucheţel de flori cu miros de toamnă, pentru ai face, cîtuşi de puţin să uite de grijile cotidiene, de rutina zilnică a prezentului, de boala care le înnorează viaţa.
       La finalul concertului , autor Boris Grigoriev şi profesor de la Şcoala de Arte din satul Doroţcaia a venit cu o donaţie de cărţi cu genericul "Cu Patimă şi Dor" pentru toate persoanele din acest sanatoriu.
      De la inimă la inimă vom face lumea mai bună,  împreună vom reuşi să mutăm şi munţii din loc! Numai împreună putem face lucruri frumoase, iar viitorul se află în mîinele tinerilor, care sunt în putinţă prin lucruri mici şi uneori neînsemnate,să schimbe destinul cuiva! Bravo! Tinerilor din Consiliului local Doroţcaia, care se implică în diverse acte de binefacere cu tot sufletul. 

      Sperăm că toţi tinerii vor urma exemplul lor, să nu-i uităm pe cei mai trişti ca noi! Evenimentul a fost organizat la iniţiativa conducătorului artistic Petru Semionov din sat.Doroţcaia.

Olga Ţurcan
Direcţia Cultură şi Turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concert de suflet în interpretarea colectivelor artistice de la Casa de Cultură, Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta