Harta site-ului
Ajutor
Concert "De la Tineri petru Tineri".
Concert "De la Tineri petru Tineri".

Bătrîneţea nu are un leac, iar Tinereţea nu durează un veac,  deci să nu uităm trecutul,  să trăim prezentul şi să  construim un viitor frumos.

Pe data de 31 martie 2013 Centrul Multifuncţional pentru copii şi tineret în colaborare cu Direcţia Cultură şi Turism, la solicitarea primarului s. Marcăuţi dl. Batrîncea Sergiu, a fost organizat concertul ,,De la Tineri pentru Tineri”  din cadrul lunarului Mărţişor. La concert au luat parte tinerii din localităţile: Coşniţa, Pîrîta, Doroţcaia, Holercani.

Concertul a fost onorat de prezenţa d-lui Preşedinte al raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, care a venit cu un mesaj ce vizează dragostea tinerilor faţă de ţară, neam şi faţă de ceea ce ne înconjoară.

În cadrul acestui concert s-au lansat trupa de dans ,,New Era” conducător artistic Irina Stratulat din s. Coşniţa care a încins prin ritmul de dans atmosfera în sală şi formaţia ,,Suflet deschis” conducător artistic Petru Semionov din s. Doroţcaia, a ridicat prin vibraţiile instrumentelor muzicale publicul în picioare.

Posibilitatea de a-şi demonstra aptitudinile şi abilităţile în industria cîntecului a avut-o Nicolaev Mihai, elev în clasa a VII în Liceul Teoretic ,,Ion Creangă”.

Un alt talent descoperit de Olga Ţurcan specialist principal în domeniul tineret, este Creţ Artiom elev în cl. a X în Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” din s. Coşniţa, necătînd la faptul că a ieşit pentru prima oara în scenă, a fost susţinut cu multe aplauze de către spectatori.

Mesajul concertului ,,De la Tineri pentru tineri” organizat în satul Marcăuţi, a avut ca scop prezentarea şi scoaterea în evidenţă a tinerilor talente ale raionului pentru a stîrni dorinţa, celor nedescoperite, de a deveni din steluţe mici, adevărate staruri.

Concertul a stîrnit multe zîmbete şi voie bună pe feţele spectatorilor, iar participanţii concertului pentru numerele prezentate au fost răsplătiţi cu multe aplauze şi chiar strigături ,,bravo”.

Petrecut pentru prima dată în satul Pohrebea, apoi în satul Marcăuţi, concertul ,,De la Tineri pentru tineri” are tendinţa şi ca scop spre a deveni o tradiţie  trimestrială.

                                                                                                                            CMCT                                   

 Direcţia Cultură şi Turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concert "De la Tineri petru Tineri". - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta