Harta site-ului
Ajutor
Concert "Culorile primăverii".
Concert "Culorile primăverii".

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii - în braţele căreia este creata lumea, în localitatea Pohrebea pe data 28 februarie,ora 14:00, a fost desfăşurat un concert pentru toate doamnele, domnişoarele, mamele, bunicile, surorile din raionul Dubăsari. Acest concert a fost organizat de Consiliul local de tineret din satele Pîrîta, Pohrebea şi respectiv din com. Coşniţa în frunte cu specialistul principal în domeniul tineret - Olga Ţurcan, Direcţia Cutură si Turism, Casa de Cultură raională. Iniţiatorii concertului cu genericul „Culorile Primăverii”, Elena Ivanov, Victoria Iacovlev, Natalia Vălcinet, Sanda Berescu, Daniela Ţîgulea au impresionat spectatorii cu originalitatea si deversitatea stilurilor de dans, iar băieţii Creţ Artiom şi  Mihai Nicolaev au venit cu o surpriza plăcuta pentru toate doamnele din sală prin interpretarea cîntecelor. Cercul de dans modern „New Era” din com.Coşniţa conducator  artistic -  Irina Stratulat,  au incins atmosfera plăcută cu dansuri de primăvară.  Publicul din sală de la mic la mare prin aplauze au demonstrat încurajarea participanţilor.
      A fost o adevarată sărbatoarea a primăverii, datorită implicării active a tuturor celora ce cunosc  cît de important sunt sărbatorile şi tradiţiile mărţişorului în aceasta perioada.
      Culoarea primăverii îţi exprimă stilul de a vedea  în oameni ceea ce ai tu de dăruit, dăruieşte un mărţişor şi vei simţi primăvara !

Echipa de tineri care au prezentat acest concert  aduc sincere mulţumiri Dlui Grigore Policinschi, pentru susţinerea tinerilor si acordarea unui mijloc de trasnport,  pentru realizarea activităţii. Noi, activiştii,  la rîndul nostru ne vom strădui şi vom da dovadă de iniţiativa si activism deosebit.


                                                                                                               Direcţia Cultură şi Turism


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concert "Culorile primăverii". - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta