Harta site-ului
Ajutor
COMUNICAT INFORMATIV
COMUNICAT INFORMATIV

Întru executarea prevederilor Legii nr.91 din 29.05.2014 privind semnătura electronică şi documentul electronic (Monitorul Oficial nr.174-177/397 din 04.07.2014), precum și a Dispozițiilor Guvernului nr.3704-15 din 15.05.2015 și nr.0105-06 din 11.08.2015, Inspectoratul Fiscal de Stat pe r-l Dubăsari aduce la cunoștința contribuabililor următoarele informaţii. 
Începând cu 01.07.2015, Î.S. „Fiscservinform” a sistat eliberarea semnăturilor electronice cu titlu gratuit prin finanțare de la bugetul de stat.
Începând cu 19.08.2015, Î.S. „Fiscservinform” sistează eliberarea semnăturilor electronice contra plată.
În acest context, menţionăm că persoanele fizice şi juridice, care au încheiate cu Î.S. „Fiscservinform” contracte privind eliberarea semnăturilor, le vor utiliza până la expirarea acestora.
Pentru utilizarea serviciilor fiscale electronice şi expedierea on-line a dărilor de seamă fiscale către organul fiscal, vor fi aplicate semnături electronice eliberate de către instituţiile acreditate în domeniu. 

Operatori acreditați în domeniul eliberării semnăturilor electronice: 
Centrul de Certificare a cheilor publice al Î.S. ”Centrul de Telecomunicații Speciale”(CTS) - eliberează certificatul cheii publice pentru semnătura electronică pe mijloace tehnice. Aplicarea online pentru semnătura electronică CTS se efectuează prin intermediul portalului - www.servicii.cts.md 
Adresa: Republica Moldova, mun. Chişinău,
Ministerul Justiției,
str. 31 August 1989, nr. 82 (intrarea din spatele clădirii)
Telefon: (+373 22) 820-911;
E:mail: pki@cts.md 

Î.S. Centrul Resurselor Informaționale de Stat "Registru" (Î.S ”CRIS Registru”) - eliberează semnătura electronică, care se conţine pe un cip electronic al buletinului de identitate electronic.
Adresa: Republica Moldova, mun.Chişinău, 
str. Pușkin, nr. 42 
Telefon: (+373) 022-25-70-70 
E:mail: registru@registru.md 

"Orange Moldova” S.A. – Eliberează semnătura mobilă pe cartelă SIM. Clienții PrePay si Abonament pot obține gratuit Semnătura Mobilă în orice magazin direct Orange, atât din Chișinău, cat și din regiuni. Pentru aceasta, este necesar să prezentați buletinul de identitate.
”Moldcell” S.A. - Eliberează semnătura mobilă pe cartelă SIM.  Se eliberează la orice ”Moldcell Center” din țară. Este necesară prezentarea buletinului de identitate. 

Totodată, Vă informăm că Î.S. ”Fiscservinform” continuă procesul de conectare/reconectare a contribuabililor la serviciile fiscale electronice. 
Pentru informaţii suplimentare apelaţi linia fierbinte a Serviciului Fiscal de Stat, la numărul de telefon 0 8000 1525.

IFS Dubăsari, 
Direcţia administrare fiscală

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

COMUNICAT INFORMATIV - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta