Harta site-ului
Ajutor
Comunicat de presă al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV
Comunicat de presă al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV

În legătură cu difuzarea unor materiale jurnalistice, apărute în presă (în ultimele 4 zile), ca urmare, a unor interpretări, ce redau eronat poziția mea cu privire la problemele satelor aflate pe partea stângă a Nistrului, fapt ce denigrează imaginea, în calitate de președinte de raion, declar următoarele:
- Înregistrarea audio este ruptă din contextul discursului meu personal adus comunității mass-media. Ca urmare, în presă și în mass-media este redată și vehiculată o informație eronată, ce nu a fost corect înțeleasă și nu corespunde opiniei mele personale. 
În acest context, vin cu o claritate pentru cei ce urmăresc activitatea Consiliului raional Dubăsari și a administrației publice locale din teritoriu: satul Vasilievca este parte a comunei Cocieri, cu primărie în satul Cocieri; satul Roghi este parte componentă a comunei Molovata Nouă, cu sediul Primăriei în satul Molovata Nouă; satul Corjova dispune de primărie. Toate aceste sate se află sub jurisdicția Republicii Moldova, asigurarea liberei circulații a cetățenilor acestor localități este o prioritate pentru activitatea mea în calitate de conducător.
În mesajul adus către televiziunea TVR Moldova, s-a avut în vedere că astăzi, cetățenii din localitățile sus menționate sunt limitați în drepturi și blocați de către autoritățile transnistrene.
La moment de către Consiliui Raional Dubăsari, Biroul Politici pentru Reintegrare și autoritățile publice centrale, îndreprind măsuri pentru deblocarea situației create. Declarațiile cu care se manipulează în presă, negativ influențează asupra situației create din zona de securitate.
Cu respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comunicat de presă al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta