Harta site-ului
Ajutor
Comunicat de presă
Comunicat de presă

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat cu referire la desfăşurarea activităţilor de transport constată amplificarea activităţilor ilicite în domeniul serviciilor de transport, care afectează atît siguranţa cetăţenilor, cît şi calitatea serviciilor oferite de operatori şi transportatori, ceea ce are un impact negativ asupra bugetului de stat. Creşterea numărului de transport ilicit impune necesitatea demarării acţiunilor de verificare  a activităţilor de transport pentru a sprijini operatorii şi transportatorii oneşti prin combaterea fenomenului de fraudă fiscală.
Întru realizarea Planului comun de activitate a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Finanţelor, privind măsurile de combatere a transportului auto ilicit şi lichidarea gărilor clandestine şi semiclandestine, ameliorarea situaţiei în domeniul transportului auto de călători în  folos public, în perioada  19.08.2013 – 19.09.2013 pe tot teritoriul ţării se va desfăşura acţiunea cu genericul „Serviciul Fiscal în ajutorul transportatorilor oneşti”.
Obiectivul principal al acţiunii constă în majorarea gradului de conformare la cadrul legal al persoanelor care practică activitate în domeniul transporturilor. Sarcinile acţiunii sunt: depistarea persoanelor care practică activităţi ilegale în domeniul transportului de pasageri pe toate tipurile de rute (urbane, interurbane şi internaţionale), de mărfuri, în regim taxi, cît şi depistarea livrărilor ilegale de combustibil la staţiile terminus.
Activităţile în cadrul acţiunii se vor realiza sub formă de control operativ în cadrul grupurilor comune cu reprezentanţi ai Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Inspectoratului Naţional de patrulare, Inspectoratului Naţional de Investigare, Departamentului Poliţiei de Frontieră, Instituţiei Publice „Agenţia Naţională Transport auto”.

Direcţia administrare fiscală 
a Inspectoratului Fiscal de Stat pe r-l Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comunicat de presă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta