Harta site-ului
Ajutor
Completarea statelor de personal cu funcţionari publici continuă!
Completarea statelor de personal cu funcţionari publici continuă!

Asigurarea Autorității executive din subordinea Consiliului raional cu personal calificat este unul din scopurile principale ale Președintelui raionului în cadrul politicii de gestionare a resurselor umane. Prin urmare, pe data de 08.12.2014, în sala mică de ședințe, a fost organizat concursul de ocupare a funcției publice vacante de specialist principal în problemele drepturilor copilului, Direcţia asistenţă socială şi protecţia familiei, conform prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008 „Cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public” şi Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11.03.2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158-XVI cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public.
În cadrul ambelor etape ale concursului, proba scrisă și interviul, membrii comisiei de concurs au avut posibilitatea să discute cu candidaţii la această funcție și să cunoască mai multe detalii atît despre abilitățile profesionale, cît și despre personalitatea acestora.

În urma desfășurării concursului, cu un punctaj de 8,2, cîștigător a concursului a fost desemnat dl Dicusar Vladimir, locuitor a satului Doroţcaia.

    Domnul Grigore Policinschi, preşedintele raionului a adus mulţumire participanţilor la concurs şi a felicitat cîştigătorul concursului, dorindu-i încredere în capacitatea proprie de a face faţă provocărilor, să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorifice cu succes în activităţile cotidiene, să rămînă  a fi deosebit de important pentru societate şi împlinit ca funcţionar  public.

 

Policinschi Ana, specialist principal în problemele juridice 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Completarea statelor de personal cu funcţionari publici continuă! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta