Harta site-ului
Ajutor
Competiţii sportive la tenis de masă în memoria lui Nicolae Sotnicenco
Competiţii sportive la tenis de masă în memoria lui Nicolae Sotnicenco

     
  Pe data de 25 martie 2012 în incinta liceului teoretic „Ion Creangă” din sat. Coşniţa, de către Asociaţia veteranilor de război platoul Coşniţa a fost organizată, a cincea ediţie a  competiţiilor  sportive la tenis de masă în memoria eroului Nicolae Sotnicenco, căzut în prima zi de război de pe platoul Coşniţa. La competiţiile sportive au participat 12 echipe, asociaţia veteranilor de război 1992  platoul Coşniţa, asociaţia veteranilor din Afganistan a raionului Dubăsari, consiliului raional Dubăsari, combatanţii din sat, Doroţcaia, sat. Pîrîta, liceului teoretic „Ion Creangă” din sat Coşniţa, Centrului orăşelul copilăriei „Concordia” din sat.Pîrîta, batalionului nr-1 nr-2 şi nr-3 de infanterie independentă al forţelor  de menţinere a păcii, Comisariatul de poliţie Dubăsari, Serviciul Situaţii excepţionale din raionul Dubăsari.
       Competiţiile sportive au fost deschise de către Preşedintele asociaţiei veteranilor de război 1992 platoul Coşniţa Anatolii Cibotenco cu onorarea drapelului de stat şi comemorarea eroului Nicolae Sotnicenco prin un minut de reculegere. La competiţiile sportive a participat activ şi Preşedintele raionului Dubăsari Grigore Policinschii, fiind membrul echipei combatanţilor din sat.Doroţcaia. Competiţiile au decurs  la un nivel înalt, fiind prezente spirite de concurenţă sportivă. 
        Este plăcut că au participat mai multe echipe, îmbucurător este faptul că au  participant şi tineri, deoarece turneul dat este o măsură de educaţie a tinerii generaţii  în spiritul patriotismului şi dragostei faţă de neam, faţă de Republica Moldova.  Turneul a fost arbitrat de către grupul de arbitri al şcolii sportive la tenis de masă din raionul Dubăsari. În urma desfăşurării competiţiei locul - I la cîştigat echipa Serviciului Situaţii Excepţionale din raionul Dubăsari, locul  - II echipa Asociaţia veteranilor de război 1992 Platoul Coşniţa şi locul –III echipa sat. Pîrîta. Cei mai performanţi sportivi  sau dovedit a fi  A.Morarenco clasat pe locul –I, A.Leaşco clasat pe locul –II şi V.Nagalisov clasat pe locul - III.Şef secţie administraţie şi servicii publice
Iu.Cazac,

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Competiţii sportive la tenis de masă în memoria lui Nicolae Sotnicenco - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta