Harta site-ului
Ajutor
Comitetul organizatoric pentru organizarea în raion a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă-în proces de lucru
Comitetul organizatoric pentru organizarea în raion a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă-în proces de lucru

Luni, ora 16.00 în incinta Consiliului raional, sala mică de şedinţe a avut loc prima şedinţă de lucru a Comitetului organizatoric pentru petrecerea în raion a manifestărilor dedicate comemorării a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992).
Şedinţa a fost prezidată de către vicepreşedintele raionului, dna Maria JIMBEI. În cadrul acesteia, a fost adus la cunoştinţa publică şi a comitetului organizatoric dispoziţia preşedintelui Nr. 7-n din 26 ianuarie ”Cu privire la organizarea în raion a manifestărilor dedicate comemorării a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992)”, cît şi planul de acţiuni aprobat prin această dispoziţie.
În urma propunerilor înaintate de către membrii comitetului organizatoric S-A DECIS:
1. Primarii localităţilor din raion vor pregăti pină la data de 02.02.2012:
1.1 lista veteranilor de război;
1.2 devizul de cheltuieli pentru organizarea măsurilor dedicate comemorării a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992);
1.3 propuneri suplimentare la planul manifestărilor dedicate comemorării a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992).

Planul manifestărilor dedicate comemorării a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992) îl puteţi descărca din rubrica Decizii şi Dispoziţii.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comitetul organizatoric pentru organizarea în raion a 20 de ani de la începutul acţiunilor de luptă-în proces de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta