Harta site-ului
Ajutor
Comitetul organizatoric fotbalistic s-a întrunit în ședință
Comitetul organizatoric fotbalistic s-a întrunit în ședință

La data de 05 aprilie 2018 a avut loc ședința Comitetului organizatoric fotbalistic, la care au participat: dl Sergiu Grigoriev, secretarul Consiliului raional, președintele Asociației raionale de fotbal, dl Mihai Iavița, specialist principal în domeniul tineret și sport, directorul Școlii sportive, dl Vasile Nagalisov, profesorii și antrenorii ȘSRJT, primarul com. Corjova, dl Sergiu Oprea, consilieri locali, specialiști pe tineret și sport din teritoriu.
Pe ordinea de zi a ședinței sus-menționate au fost puse în discuție acțiunile sportive  care urmează să fie organizate și desfășurate în teritoriul raionului Dubăsari și anume:
1. Cu privire la organizarea și desfășurarea Turneului tradițional de mini-fotbal Boris Dovgani, ediția – XIX, care s-a stabilit că se va desfășura la data de 21 aprilie 2018 – între juniori cu anul nașterii - 2002 și mai mici și la data de 22 aprilie – între echipe de seniori (anul nașterii – 2002 și mai mari), pe terenul sportiv din com. Coșnița.
2. Cu privire la selectarea echipei raionale de fotbal și participarea ei la Cupa UEFA la fotbal mare între amatori. Primul joc va avea loc la data de 02 mai 2018 între echipele Dubăsari – Telenești pe terenul sportiv din com. Coșnița, ora 1600.
3 Cu privire la desfășurarea Campionatului raional de Fotbal, care v-a lua start la mijlocul lunii mai 2018.
De asemenea, anul acesta ne propunem să organizăm Campionatul raionului Dubăsari la mini-fotbal, perioada de desfășurare se va stabili ulterior.      
                                                                         Mihai IAVIȚA, Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comitetul organizatoric fotbalistic s-a întrunit în ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta