Harta site-ului
Ajutor
Comitetul organizatoric a evaluat petrecerea sărbătorii raionale a agricultorului
Comitetul organizatoric a evaluat petrecerea sărbătorii raionale a agricultorului

Conform Deciziei Consiliului raional Dubăsari nr 01-07 din 6 martie curent  s-a aprobat suma de 112 200 lei pentru organizarea şi petrecerea ”Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare” şi Regulamentul de premiere a agricultorilor. Sărbătoarea a avut loc cu succes, pentru ce mulţumim mult celora care s-au implicat activ în organizarea acesteia. 
Suma dată şi-a găsit destinatarii aproape în întregime. Numai două categorii de premianţi, conform Regulamentului, nu s-au bucurat de premii, deoarece nu au întrunit toate cerinţele necesare. Astfel, din toată suma preconizată au rămas nevalorificate 12 300 lei. În cadrul şedinţei Comisiei de evaluare a Expoziţiei-concurs  „Toamna de aur” au fost înaintate propuneri de premiere adăugătoare a unor participanţi la concurs şi la sărbătoare. Propunerile date le prezentăm mai jos:
-La Expoziţia-concurs  „Toamna de aur”  - premierea a 8 participanţi neînvingători, cu cîte o primă de încurajare de 300 lei fiecare (total 2400 lei) şi prime de participare pentru 5 participanţi neînvingători, cîte 200 lei fiecare (total 1000 lei).
-Deasemenea o primă de apreciere în sumă de 500 lei colectivului de bucătari ai ÎM COCT „Prietenia” şi o primă Direcţiei cultură şi turism în sumă de 500 lei, pentru susţinere muzicală (total 1000 lei).
-aprobarea a 600 lei ajutor material pentru susţinerea a 2 veterani ai muncii, din unele motive, neincluşi în lista iniţială – Miţcul Alexandru şi Stavinschi Victor.
   Suma totală  propusă de repartizat adăugător este 5000 lei, soldul final constituind 7300 lei.
. Aceste propuneri au fost precăutate în cadrul şedinţei Comitetului organizatoric al sărbătorii şi Comisiei de evaluare a rezultatelor activităţii sectorului agrar în anul 2013, instituită prin decizia sus-numită a Consiliului raional şi au fost aprobate unanim de către toţi membrii Comitetului şi Comisiei, participanţi la şedinţă.
  Totodată în cadrul şedinţei nominalizate s-a decis ca înmînarea primelor învingătorilor  şi participanţilor la Expoziţia-concurs  se va petrece în cadrul Galei laureaţilor 2013, organizate de către Consiliul raional, care va avea loc la finele anului. 
  Participanţii la şedinţă au mai decis să se înainteze Consiliului raional propunerea de a aproba petrecerea sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare” în anul 2014, la nivelul anului curent. Sperăm că consilierii raionali vor fi de acord cu propunerea aceasta şi la anul, cît agricultorii din raion, atît şi noi ne vom bucura cu toţii de o asemenea sărbătoare.

Valeriu Popuşoi,
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comitetul organizatoric a evaluat petrecerea sărbătorii raionale a agricultorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta