Harta site-ului
Ajutor
Comitetul Director Local din cadrul proiectului "Sporirea eficienţei energetice a Liceului teoretic Holercani” s-a întrunit în ședință.
Comitetul Director Local din cadrul proiectului "Sporirea eficienţei energetice a Liceului teoretic Holercani” s-a întrunit în ședință.

La data de 1 decembrie  2020, membrii Comitetului Director Local (CDL) al proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani” raionul Dubăsari” s-au întrunit online într-o ședință  de lucru, organizată în colaborare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova (MSPL)”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
La ședință a participat Sergiu Grigoriev, vicepreședintele raionului, Dietrich Hahn, consultant superior internaţional, șeful unităţii de implementare a proiectelor de investiţii, Agenţia de cooperare internaţională a Germaniei, Eugen Pelevan, consultant regional GIZ/MSPL, Oleg Secrieru, șef Secţia management proiecte  al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru,  membrii CDL.
Ședința a fost prezidată de dna Tamara Rotari director al Liceului Teoretic Holercani, locțiitor  al președintelui CDL al proiectului. În mesajul său de salut a  menționat  necesitatea participării a fiecărei părți interesate în realizarea cu succes a proiectului.
În cadrul ședinței a fost prezentat Raportul de implementare a proiectului pentru trimestrul I-III și planul de implementare a proiectului pentru trimestrul IV al anului 2020, de către managerul de proiect, Zinovia Sîreţanu.
În procesul realizării lucrărilor prevăzute în cadrul proiectului, întru asigurarea eficienței energetice și siguranța în exploatare a clădirii instituției vizate în proiect, a parvenit necesitatea executării unor lucrări suplimentare, care nu au fost prevăzute anterior.
Amintim, că lucrările de renovare a instituției de învățământ din s. Holercani, executarea acestora, a început în luna septembrie anul curent.   Compania responsabilă de executarea lucrăriloe date este SC “Valdcongrup” SRL.
Măsura investițională „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic Holercani r-nul Dubăsari” este finanțată de către Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ). 
 
Zinovia SÎREŢANU,
Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comitetul Director Local din cadrul proiectului "Sporirea eficienţei energetice a Liceului teoretic Holercani” s-a întrunit în ședință. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta