Harta site-ului
Ajutor
Comisiile de specialitate ale Consiliului raional se întrunesc în şedinţe
Comisiile de specialitate ale Consiliului raional se întrunesc în şedinţe

Săptămîna aceasta, Comisiile de specialitate ale Consiliului raional Dubăsari şi-au propus să se convoace în şedinţe de lucru în vederea examinării proiectelor de decizie ce sunt stabilite pentru aprobare, pentru data de 8 decembrie 2011, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului raional.

Astfel, astăzi în a doua jumătate a zilei s-a întrunit în şedinţă Comisia pentru problemele învăţămînt, tineret, sport, protecţie socială, sănătate publică şi mass-media, preşedinte Tatiana Roşca. Conform ordinei de zi stabilite, comisia a studiat proiectele de decizie cu numărul 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15.Toate proiectele au fost susţinute şi avizate pozitiv. În acelaşi timp fiind expuse de către membrii comisiei unele propuneri de completare, concretizare pe unele aspecte, care au fost acceptate de raportori. La lucrările şedinţei a participat şi Preşedintele raionului, dl Grigore Policinschi, care de asemenea, a susţinut propunerile membrilor comisiei.

Pentru ziua de mîine, 2 decembrie, au fost stabilite şedinţele de lucru a celorlalte comisii de specialitate, şi anume: Comisia pentru problemele administrative, buget şi finanţe, preşedinte Vasile Bătrîncea, Comisia pentru problemele agriculturii, industriei prelucrătoare şi antreprenoriatului, preşedinte Alexei Sultan, Comisia pentru dezvoltarea sectorului asociativ şi relaţiilor transfrontaliere, preşedinte Ala Morcov. În cadrul acestor şedinţe, de către membrii comisiilor vor fi analizate proiectele de decizie ce ţin de domeniul şi competenţa Dumnealor, şi anume proiectele cu numărul 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Ec. Racoveţ,
sp. pr. în probleme relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comisiile de specialitate ale Consiliului raional se întrunesc în şedinţe - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta