Harta site-ului
Ajutor
COMISIA RAIONALĂ PENTRU SITUAŢII EXCEPŢIONALE AVERTIZEAZĂ
COMISIA RAIONALĂ PENTRU SITUAŢII EXCEPŢIONALE AVERTIZEAZĂ

Conform informaţiei parvenite de la Secţia situaţii excepţionale al raionului Dubăsari, şef Andrei  GÎNCU, Comisia raională pentru situaţii excepţionale, preşedinte Grigore POLICINSCHI, avertizează locuitorii raionului, agenţii economici, instituţiile publice din teritoriu privind posibilele pericole ca urmare a temperaturilor joase, ninsorilor şi viscolelor ce pot surveni în perioada 13 – 17 februarie curent, ca rezultat al intensificării activităţii ciclonice.

Solicităm o atenţie sporită la deplasarea pe drumurile publice, inclusiv pe timp de noapte. Primăriile sunt responsabile pentru deszăpezirea drumurilor locale din localitate.

Conform indicaţiei preşedintelui raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, la nivel de raion sunt organizate servicii pentru plasamentul temporar al persoanelor în situaţii de risc sporit, inclusiv din categoria familiilor defavorizate.

Aceste servicii activează permanent, 24 de ore. În caz de situaţii de pericol locuitorii raionului pot contacta sau informa autorităţile raionale la telefoanele:
0248 55 234
0248 44 903 / 44 324
0248 44 155
0248 44 746

Ec. Racoveţ
Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

COMISIA RAIONALĂ PENTRU SITUAŢII EXCEPŢIONALE AVERTIZEAZĂ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta