Harta site-ului
Ajutor
Comisia de specialitate
Comisia de specialitate

      
La data de 8 decembrie anul curent, sala mică de şedinţă a Consiliului raional, s-a desfăşurat şedinţa comisiei de specialitate pentru aprobarea bugetului. La această şedinţă au fost discutate proiectele de decizie propuse spre aprobarea consiliului raional:

-          Cu privire la pregătirile complexului social-economic din raion către perioada de toamnă-iarnă 2010-2011.
-          Cu privire la aprobarea organigramei şi statelor de personal ale Aparatului preşedintelui raionului, secţiilor, direcţiilor şi subdiviziunilor din subordinea Consiliului raional.
-          Cu privire la unele modificări în Decizia Consiliului raional nr. 03-17 din 12.10.2007 „Cu privire la instituirea Centrului raional de informare, cultură, artă şi turism”
-          Cu privire la executarea bugetului raional pe 9 luni ale anului 2010.
-          Cu privire la monitorizarea executării surselor financiare alocate din soldul disponibil al Consiliului raional în anul 2010 la primăriile din teritoriul raionului.
-          Cu privire la unele modificări în decizia Consiliului raional nr. 07-06 din 20.11.2009 „ Cu privire la aprobarea Regulamentului privind modul de constituire şi utilizare a mijloacelor speciale ale Consiliului raional Dubăsari
-          Cu privire la operarea unor modificări în decizia Consiliului raional nr. 01-13 din 11.02.2010 „Cu privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2010”
-          Cu privire la operarea unor modificări în decizia Consiliului raional nr. 08-12 din 10.12.2009 „Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2010 în lectura a doua”
-          Cu privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2010.
-          Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2011, în prima lectură.
-          Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2011, în  lectură a doua.
      Şedinţa a fost prezidată de către preşedintele comisiei dl Ion Porubin, consilier raional, au participat membrii comisiei: Ion Sandu, consilier raional, secretarul comisiei, Vasilie Batrîncea şi Vladimir Diordiţa-consilieri raionali. La şedinţa dată au fost prezenţi: dna Jîmbei Maria, vicepreşedintele raionului, dl Berzan Valeriu, secretarul consiliului raional, dna Cazac Lilia, şef-interimar Direcţia generală finanţe şi dl Todica Vasilie, consilier raional.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comisia de specialitate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta