Harta site-ului
Ajutor
Comisia de recepţie - Proiectul "Crearea serviciului intercomunitar de salubrizare şi utilizare a deşeurilor domestice"
Comisia de recepţie - Proiectul "Crearea serviciului intercomunitar de salubrizare şi utilizare a deşeurilor domestice"

    Miercuri, 20 aprilie 2011, dna Eudochia Nicolaev, şef Secţie construcţii şi dezvoltarea teritoriului în comun cu d-ra Ilievici Diana, şef Secţie dezvoltarea economica şi investiţii, au efectuat o vizită de lucru  în localitatea Cocieri în vederea procesului de realizare şi finalizare a lucrărilor de salubrizare, a rampei centrale şi a platformelor de precolectare a deşeurilor.

    Vă reamintim că primăria Cocieri(primar Nirca Serghei), Molovata Noua, Vasilievca, Corjova au devenit beneficiari de un grant oferit de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în anul 2009 în cadrul proiectului ,Crearea serviciului intercomunitar de salubrizare şi utilizare a deşeurilor domestice,,. Suma grantului este de 1 340 000 lei, la fel a contribuit şi Consiliul Raional cu mijloace băneşti în sumă de 200 000 lei,  şiFondul Ecologic Naţional cu suma de 518 000 lei.În urma efectuării controlului de recepţie la terminarea lucrărilor respective s-a constatat unele dificultăţi.


  

  Comisia a decis că darea în exploatare a obiectelor va fi efectuată doar cu condiţia de a înlătura  neajunsurile depistate.

                                                                      

 Tatiana Grigoraş

                                                                       Specialist coordonator, CRGI

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comisia de recepţie - Proiectul "Crearea serviciului intercomunitar de salubrizare şi utilizare a deşeurilor domestice" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta