Harta site-ului
Ajutor
Combatanţii războiului din 92 aduc mulţumiri conducerii raionului
Combatanţii războiului din 92 aduc mulţumiri conducerii raionului

Membrii Asociaţiei Obşteşti "Mişcarea combatanţilor la conflictul pentru Integritatea Republicii Moldova din 1992, platoul Coşniţa", au adresat preşedintelui raionului Dubăsari, dlui Grigore POLICINSCHI, un mesaj de mulţumire pentru participare, implicare şi susţinere la organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de comemorare a eroilor căzuţi de pe platoul Coşniţa în conflictul armat de pe Nistru, care au avut loc la 14 martie curent.

În mesajul de mulţumire se menţionează: "Prin prezenta, din numele Asociaţiei veteranilor de război din 1992 Vă aducem sincere mulţumiri pentru participarea Dumneavoastră personală, implicare şi susţinere în desfăşurarea acţiunilor şi măsurilor consacrate celor 21 ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru şi comemorarea eroilor căzuţi de pe platoul Coşniţa, care s-a manifestat pe 14 martie 2013.

Vă sîntem recunoscători pentru aportul dumneavoastră şi avem convingerea că veţi veni şi pe viitor în sprijinul Asociaţiei veteranilor războiului din 1992, platoul Coşniţa, dorindu-vă mult succes şi în continuare. Cu deosebit respect, Preşedintele Asociaţiei M. Rotari " .

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Combatanţii războiului din 92 aduc mulţumiri conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta