Harta site-ului
Ajutor
Colaboratorii SSE Dubăsari menționați în cadrul Galei Bărbăției 2017
Colaboratorii SSE Dubăsari menționați în cadrul Galei Bărbăției 2017

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat vineri, 9 februarie curent, Gala Bărbăției, eveniment consacrat celor mai destoinici ofițeri și subofițeri din sistem care s-au remarcat în anul 2017, printre ei se regăsește și plutonierul major Iavița Alexandru, pompier al serviciului „PSP Cocieri”, al SSE Dubăsari. Dl Iavița, a fost premiat  ca cel mai bun protector.       
Salvatorii și pompierii din Republica Moldova s-au ales cu diplome, medalii și cupe, fiind menționați de conducerea Ministerului Afacerilor Interne și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Mențiunile au fost oferite de Secretarul de Stat Vitalie Bîrsan și șeful IGSU general – maior Mihail Harabagiu.
Oficialii au menționat și cei mai fideli cetățeni, care au colaborat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență la prevenirea și reducerea riscurilor - ca exemplu  managerul asociației obștești ,,Lădiţa cu lemne'' - Svetlana Diordiev, partener  al Secției Situații Excepționale Dubăsari, al Direcției Situații Excepționale Chișinău.
În anul 2017, salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Uregență al MAI au intervenit în 15748 de situații de risc, reușind să salveze 163 de persoane.
Secția situații excepționale Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Colaboratorii SSE Dubăsari menționați în cadrul Galei Bărbăției 2017 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta