Harta site-ului
Ajutor
Colaborarea cu organizaţiile donatoare - o prioritate pentru activitatea Preşedintelui raionului
Colaborarea cu organizaţiile donatoare - o prioritate pentru activitatea Preşedintelui raionului

Luni, 3 decembrie preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a avut o întrevedere cu dl Vladislav Kulminski - manager de proiect al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova (UNDP).

Întrevederea a avut drept scop stabilirea unor relaţii mai bune de colaborare reciprocă şi identificarea dificultăţilor întîmpinate în cadrul implementării proiectelor actuale la care autorităţile publice ale raionului Dubăsari au parte.

Dl Preşedinte a informat reprezentantul UNDP despre etapa la care se află Consiliul raional în cadrul implementării proiectului de reparaţie capitală a Casei de Cultură raionale din s. Coşniţa. Totodată, dl Gr. Policinschi a relatat despre propunerile şi intenţiile Consiliului raional la capitolul proiecte investiţionale şi dezvoltare comunitară. Au fost menţionate şi o serie de provocări şi obstacole specifice zonei de securitate, momente la care Consiliul raional se adresează prioritar prin prisma ideii îmbunătăţirii relaţiilor dintre ambele maluri ale rîului Nistru.

Dl Kulminski a menţionat că pentru anii 2014-2016 sunt planificate noi surse financiare din partea donatorilor europeni şi UNDP pentru proiectele investiţionale destinate programului „Susţinerea Măsurilor de Consolidare a Încrederii”. A fost accentuat faptul că UNDP va susţine şi în continuare comunităţile din zona de securitate iar colaborarea în acest sens cu autorităţile administraţiei publice locale reprezintă o prioritate.

Domnul Preşedinte a mulţumit domnului Vladislav Kulminski pentru vizita respectivă şi suportul deosebit acordat de UNDP localităţilor raionului Dubăsari, subliniind dorinţa şi ferma motivaţie pentru o colaborare reciprocă  intensă în vederea dezvoltării comunităţilor raionului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Colaborarea cu organizaţiile donatoare - o prioritate pentru activitatea Preşedintelui raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta