Harta site-ului
Ajutor
Școala Sportivă Raionala la Turneul de Box Tailandez.
Școala Sportivă Raionala la Turneul de Box Tailandez.

   La data de 22-24 februarie 2013  în or. Bălţi s-a desfăşurat a doua ediție a  Turneului republican la Box Tailandez între copii cu virsta cuprinsa a.n 1999-2005. La turneul dat au participat peste 90 de sportivi din diferite localitati a Republicii Moldova, așa ca R-ul Dubăsari s. Pîrîta (ȘSRTJ-Respect Gym,Căinari  Anaconda,Rîbnița, Făleșt, Florești, Chișinău Coltuc Gym,Bălți Adrenaline Gym,Club Sportiv Garuda-or.Chișinău La acest turneu au participat sportivi care practica diferite stiluri de Arte martiale. Echipa Scolii Sportive Raionale a fost deleghjata in numar de 11 sportivi si antrenorul echipei Andrian Gherlac.Copiii sint elevi ai gimnaziului s. Pîrîta și din centrul :CONCORDIA-oraselul copilariei care la fel ca si copii din sat frecventeaza sectia de Kickboxing in cadrul SSRTJ.La venirea in or Balti la orele 13-00 sportivii au facut cintarul pentru a li se permite participarea la lupte. Regula la Muai Thai permite lovituri de brate si picioare in diferite parti ale corpului dar si lovituri de coate si genunchi.Lupta  la copii a durat 3 runde a cite 1,5 min runda. Sportivii au fost complect echipati avind aparatoare la cap, piept, coate ,tibii, excluzind astfel orice pericol de trauma. Muay Thai sau boxul thailandez, sport național thailandez, este un stil de lupta derivat din artele marțiale thailandeze, care implică doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii.Turneul s-a desfășurat cu susținerea Primăriei or. Bălți,Federației Naționale Oriental Kickboxing,Federației Naționale de Muai Thai, Compania de promouteri Cornei Promotion .La deschiderea Turneului au participat oficialități ai or.Bălți,Președintele Federației de muai-thai d-ul Zabolotnîi V.Arbitru principal a competițiilor d-ul Hohlov Igori..
Luptele au durat 3 zile si in aceste zile am avut din nou  multe emoții pozitive care au ridicat un interes sporit fata de acest gen de sport. Discipolii SSRTJ sau intors de la acest Turneu cu 2 medalii de aur ,3 medalii de argint si 4 de bronz . Este  déjà a doua noastră evoluție la așa gen de sport, și cred că nu am dezamăgit suporterii noștri. Campionii noștri au devenit:

1. Boșcanean Igor(Pîrîta) -30 kg loc 1

2.Serbul Roman(Pîrîta)  47 kg loc 1

3.Muntean Alexandru--23 kg  loc 2(Concordia)

4.Popov Ion--24 kg loc 2(Concordia))

5.Zagaevschii Pavel  28kg loc 3 ( Concordia)

6.Coropcevschii Petru  27 kg loc 2`(Concordia)

7.Muntean Victor-- 28 kg loc 3(Concordia)

8 Budulica Marcel 30 kg loc 3(Concordia)

9 Rozmerita Daniel 25 kg loc 3(Pîrita)

10. Bucataru Segiu  39 kg loc 3(Pîrita)

Multumim foarte mult Președintelui Raionului Dubăsari d-lui G.Policinschi care permanent susține tinerii din localitățile noastre, Directorului ȘSRTJ d-lui V. Nagalisov,d-nei  Birgit Hopitzan director Concordia -oraselul Copilariei care permanent sînt alături de noi ,nu au fost indiferenți si a crezut in puterile noastre . la fel ii multumim pentru sustinere acordata la fiecare competitie. Din partea noastra le dorim multa sanatate si speram la conlucrare eficientă pe viitor.Sportivilor le dorim multă sanatate mai sirguincios să se atîrne fața de antrenamentesi mult NOROC!

Cu respect antrenorul ȘSRTJ  Andrian Gherlac.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Școala Sportivă Raionala la Turneul de Box Tailandez. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta