Harta site-ului
Ajutor
Școala sportivă din Raionul Dubăsari din nou a apărut în vizorul mass mediei din Republica Moldova după rezultatele remarcabile obținute la Campionatul European de Karate Shotokan
Școala sportivă din Raionul Dubăsari din nou a apărut în vizorul mass mediei din Republica Moldova după rezultatele remarcabile obținute la Campionatul European de Karate Shotokan

Orașul Polonez Dobrowa – Gorniza de data aceasta a fost gazda unui eveniment de nivel european unde, în data de 13 – 15 aprilie 2018, s-a petrecut Campionatul European de Karate Shotokan. Prezența a peste 800 de sportivi din 20 de țări a fost un element foarte important care a demonstrat popularitatea acestui gen de sport printre tinerii europeni. Selecționata Republicii Moldova a fost formată din sportivi din mai multe regiuni și anume Bălți, Rezina, Chișinau și r-nul Dubăsari.
Sportivii care au evoluat reprezentând raionul Dubăsari sunt discipolii Școlii sportive raionale cu filiala în s. Molovata Nouă și anume: Gazea Nicolae - antrenor, sportiv, Oprea Danu, Ursul Vlad (s. Cocieri), Gazea Sandu, Socolovschii Petru. Din cauza unor probleme de sănătate au lipsit doi sportivi cu o valoare foarte mare și anume Gazea Dumitru și Avxentiev Dorin.
Trei zile de competiții ne-au adus nouă, sportivilor o mulțime de emoții atât pozitive cât și negative.
Primele rezultate ale sportivilor noștri a fost clasarea echipei de cadeți la proba kata mixt pe locul 5, în componența Gazea Sandu, Socolovschii Petru, Sorocolet Alexandra (Rezina). După care a urmat echipa de kata echipe juniori, aici sportivilor noștri nu le-a ajuns doar un singur punct pentru a urca pe podium și s-au clasat pe locul 4. După care au urmat și două rezultate frumoase înregistrate de sportivii noștrii.  Oprea Danu s-a clasat pe  locul 3, la categoria kumite individual, juniori,  - 62 kg. La această categorie, sportivii moldoveni s-au impus la maximum obținând și locul 1 prin Volontir Mihai (or. Bălți).  A doua reușită a fost cea a sportivului Gazea Sandu clasându-se pe locul 2 la proba kumite individual, cadeți, + 70 kg.
Desigur fiecare sportiv dorește să devină campion, dar sportivii noștrii sunt gata să demonstreze la campionatul mondial din luna octombrie că merită să fie ei primii. Suntem mândri de faptul că sportivii noștri și-au depus și ei meritul lor în clasarea Republicii Moldova pe locul 7 între națiuni cucerind 14 medalii, dintre care 3 de aur, 6 de argint și 5 de bronz.
Din numele tuturor sportivilor vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit și contribuie în promovarea unui mod sănătos de viață în rândurile tinerei generații și desigur tuturor celor care au crezut, cred și vor crede în noi pe viitor!!!
Nicolae GAZEA,
Antrenor Școala sportivă raională pentru juniori și tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Școala sportivă din Raionul Dubăsari din nou a apărut în vizorul mass mediei din Republica Moldova după rezultatele remarcabile obținute la Campionatul European de Karate Shotokan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta