Harta site-ului
Ajutor
„Școala - izvor de armonie”
„Școala - izvor de armonie”

Serata „Întâlnirea cu absolvenţii” este ziua de interceptare a generaţiilor, sărbătoarea când discipolii revin la şcoală cu recunoştinţă, cu lacrima dorului şi a regretelor dar şi cu cupa realizărilor şi a performanţelor pe care le-au atins datorită cunoştinţelor şi valorilor acumulate aici, în școală – izvoarul de înţelepciune şi inteligenţă.
Pe data de 3 februarie 2018, în incinta  Liceului teoretic Doroțcaia s-a desfăşurat sărbătoarea „Școala - izvor de armonie”. La această întâlnire au fost invitaţi cu o deosebită pietate şi aştepaţi cu mare bucurie absolvenții anilor:
1978 – 40 de ani de la absolvire
1988 – 30 de ani de la absolvire
1998 – 20 de ani de la absolvire
2008 – 10 ani de la absolvire
2013 – 5 ani de la absolvire
2017 – 1 an de la absolvire
Dna Galina Pleşco, director-adjunct  pe educaţie, împreună cu liceenii au pregătit un program artistic cu dansuri, cântece, scenete şi prezentare de modă  specific anilor când absolvenţii erau tineri.  
Fiecare promoţie şi-a felicitat foştii profesori care i-au învăţat a scrie, adică profesorii de clasele primare, gimnaziale şi liceale.
La această întâlnire ne-au onorat cu prezenţa toţi directorii de şcoală şi anume: Berzan Vladimir Ivan, Covalenco Olga Victor, Ivanov Boris Nicolai şi Bacioi Viorica Iacob.
Un minut de reculegere a fost ţinut în memoria foştilor  profesori care deja nu mai sunt în viaţă.
A fost o seară foarte bine organizată şi mulţumim organizatorilor pentru petrecerea acestei întâlniri. Unii absolvenţi şi-au revăzut colegii, care de foarte mulţi ani nu s-au mai întâlnit aceştea locuind prin diferite localităţi ale Republicii Moldova.
 
Mihai BERZAN,
Absolvent promoția1998

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

„Școala - izvor de armonie” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta