Harta site-ului
Ajutor
Școala De Arte din satul Doroțcaia are un aspect nou
Școala De Arte din satul Doroțcaia are un aspect nou

,,Arta este visul frumosului divin” acesta a fost motto-ul zilei de 9 noiembrie în care Școala de Arte Doroțcaia și-a deschis larg ușile pentru a sărbători evenimentul de redeschidere a instituției după finisarea lucrărilor de reparație, în cadrul proiectului ,,Termoizolarea fațadei Școlii de Arte din s. Doroțcaia”. Proiectul dat a fost necesar localității și elevilor ce se vor familiariza cu arta frumosului. Implementarea acestui proiect a fost posibilă datorită susținerii financiare a Guvernului Republicii Moldova prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării, Consiliului raional Dubăsari și prin contribuție financiară a Consiliului local Doroțcaia.
În cadrul evenimentui au fost prezenți: primarul localității dl Valeriu Berzan, vicepreședintele raionului Dubăsari, dna Maria Jimbei, Angela Lupan, consultant principal, Biroul politici de reintegrare, șef Direcție cultură și turism a Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Perciuleac, consilierii locali dnii Sergiu Grigoriev și Ctitor Boris, părinţi, profesori, locuitori ai satului.
După finisarea lucrărilor de renovare, instituția a devenit mai atractivă, mai luminoasă, cu condiții bune de activitate pentru beneficiarii școlii de arte și totodată o instituție care într-adevăr corespunde cerințelor actuale a unei instituții de cultură.
Grație profesionalismului și dedicației cadrelor didactice a școlii de arte, elevii vor atinge performanțe în studierea mai multor instrumente: pianul, acordeonul, vioară, țambal ect. Suntem siguri că școala de arte și pe viitor va găzdui și va presta servicii calitative pentru copiii talentați atât din localitate cât și din regiunea transnistreană.
Din numele cetățenilor din localitate, copiilor care își fac studiile în școala de arte inclusiv a cadrului didactic, aducem mulțumirile noastre de rigoare Guvernului Republicii Moldova, pentru susținere și implicare în soluționarea problemelor cu care ne confruntăm. Suntem ferm convinși că numai prin conlucrare eficientă între autoritățile administrației publice centrale și locale, susținere reciprocă în identificarea și implimentarea priorităților de activitate și de trai ale cetățenilor de pe ambele maluri ale râului Nistru vom reuși să reintegrăm țara noastră – Republica Moldova.
Felicitări copiilor, părinților, profesorilor pentru acest obiectiv atins.
Sursa: doroțcaia.com

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Școala De Arte din satul Doroțcaia are un aspect nou - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta