Harta site-ului
Ajutor
Clubul „Tinerilor Cercetători”
Clubul „Tinerilor Cercetători”

Începînd cu data de 30 octombrie 2014 a dat start activității Clubul „Tinerii Cercetători” din Liceul Teoretic  „Ștefan cel Mare și Sfînt” or. Grigoriopol, conducător profesor de Chimie-Fizică, dna Grigoriev Elena. Acesta a fost creat datorită suportului financiar al Fundaţiei Internaţionale pentru Solidaritate în cadrul proiectului „Tineri Abilitaţi” implementat de Organizaţia MTO, Polonia în parteneriat cu Asociaţia obştească “Indigo”.

Datoriră implementării proiectului dat tinerii au beneficiat de materiale didactice interactive la obiectul Chimia și Fizica, de un proiector, tablă mobilă, catedra pentru profesor, laptop și aparate de laborator.
Prin acest proiect tinerii interesați de științe exacte vor avea posibilitatea de a se implica în diferite cercetări științifice pentru a spori cunoștințele sale în domeniul alimentației, protecției mediului, cosmetologiei, farmaceuticei etc. Ca urmare a cercetărilor date, tinerii vor veni către colegii lor din liceu precum și  comunitate cu diverse analize și propuneri pentru a îmbunătăți viața lor cotidiană.

Prima investigație științifică pe care și-au puso tinerii pentru a o realiza a fost analiza produsului alimentar  „Laptele” care este realizat în cadrul lunarului  „Protecția Consumătorului”.

 

 


 

Profesor de Chimie-Fizică,
dna Grigoriev Elena
Liceul Teoretic  „Ștefan cel Mare și Sfînt” or. Grigoriopol

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Clubul „Tinerilor Cercetători” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta