Harta site-ului
Ajutor
Clipe fericite
Clipe fericite

Fiind în ajun de sfintele sărbători de iarna – cea mai luminoasă și mai generoasă perioadă a anului, ce simbolizează iertare, împăcare și dăruire, locuitorii satului Roghi au fost receptivi la acțiunea de caritate "Dăruiți o atenție celor mai triști ca noi” lansată de Consiliul raional Dubăsari prin Dispoziția Președintelui raionului, de către Direcția Asistență Socială.

Timp de o săptămînă, oamenii de bună credință, cu sufletul mare și curat n-au rămas indiferenți de soarta celor, ce nu pot depăși de unii singuri greutățile vieții și au colectat produse alimentare, vestimentație, lenjerii de pat, detergenți, și alte bunuri necesare pentru viața cotidiană.

Joi, pe data de 20.12.2012 în incinta gimnaziului au fost invitate 4 familii: Davîdov Svetlana, Davîdov Elena, Palanciuc Elena și Vidru Ludmila unde li s-au dăruit coletele cu bunuri adunate, urări de bine, împlinire și fericire.

Dumnealor au rămas plăcut surprinse, aducînd cu lacrimi în ochi cuvinte de mulţumire tuturor celor, ce le-au insuflat o speranță în ziua de mîine.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Clipe fericite - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta