Harta site-ului
Ajutor
"Cîntecele credinţei, speranţei şi iubirii”
"Cîntecele credinţei, speranţei şi iubirii”

Pe data de 16 aprilie, anul current, în Casa Armatei Naţionale din or. Chişinău a avut loc Festivalul-concurs republican „Cîntecele credinţei, speranţei şi iubirii”, consacrat aniversării a 66-a victorie asupra fascismului în Cel de-al Doilea Război mondial. Acesta este organizat sub egida Uniunii veteranilor din R. Moldova în colaborare cu Ministerul Învăţămîntului, Ministerul Culturii, Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Interne şi alte organizaţii cointeresate.
Festivalul este organizat pentru a oferi tineretului posibilitatea de a afla despre frumuseţea de a fi cetăţean patriot, de a fi onest, de a se mîndri cu patria sa şi istoria ei eroică. Festivalul serveşte în consolidarea puterii obşteşti sănătoase şi a patriotismului. Aici au participat 350 de artişti din toată republica, printre care a fost şi un concurent din raionul Dubăsari. Respectiv, raionul Dubăsari a fost reprezentat de către solistul Ghenadie Coica, Ansamblul Vocal Instrumental (AVI) „Retroromantica” pe lîngă casa de cultură Coşniţa.
Concurenţii au fost foarte puternici şi au demonstrat o pregătire de înalt nivel în ceea ce priveşte selectarea repertoriului şi interpretarea profesionistă. Pînă în prezent  rezultatele obţinute în ceea ce priveşte repartizarea locurilor, nu sunt. Dar ne-au informat că interpretul nostru va fi invitat pentru a participa în Gala Concert de la Palatul Naţional din or. Chişinău, ce va avea loc pe data de 6 mai.
Aducem felicitări pentru Ghenadie Coica, pentru că a avut curajul să participe la acest Festival Concurs Republican, dorindu-i succese pe viitor în activitatea sa artistică!

Valentina Semionov, şef secţie cultură

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Cîntecele credinţei, speranţei şi iubirii” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta