Harta site-ului
Ajutor
Centrul comercial distractiv - abordare modernă în s. Pîrîta
Centrul comercial distractiv - abordare modernă în s. Pîrîta

Albina Serbul este o doamnă de afaceri, foarte dinamică, ageră, ambiţiosă şi cu speranţa la un viitor mai luminos. Ea a început activitatea sa  deschizînd un Centru comercial-distractiv.

Pe data de 30 septembrie, la orele 17.00, în centrul satului Pîrîta a fost deschis Centrul comercial distractiv sub conducerea doamnei Albina Serbul. La ceremonia de deschidere a centrului comercial au participat Dl. Grigore Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari, Dl Iurie Soltan, primarul s.Pîrîta, dl.Gheorghe Strulea, inspector în constructii, dl. Anatol Grajdian, inspecţia ecologică de stat, dl. Bejan S., responsabil tehnic de obiect, preotul satului Dl. Rodion, Lilia Cazac, şef Secţia dezvoltare economică şi investiţii, proprietarii centrului şi rudele lor. Centrul comercial are drept scop acordarea serviciilor legate de petrecerea banchetelor, nunţilor precum şi odihna clienţilor în stil modern. Totodată centrul dat va presta servicii de distracţii la tineretul din s.Pîrîta, adică va petrece discotecile multaşteptate de tineret. Drept scop a deschiderii centrului Dna. Albina Serbul vede nu numai în acoperirea cheltuielilor legate de construcţia centrului şi obţinerea unui profit, dar şi în promovarea valorilor culturale în satul natal. Primaria Pîrîta la rîndul său precum şi întregul raion Dubăsari, va avea în persoana agentului economic respectiv o noua sursă de venit în bugetele proprii. Se planifică să fie încadraţi în serviciu 6-8 persoane.
 Pe viitor Dna. Albina are în plan să deschidă şi un mini-market care va avea sediu în subsolul centrului şi care va acorda servicii de comercializare a produselor alimentare calitative la populaţia din sat.
                                                         L.Cazac, sef Secţie dezvoltarea economică şi investiţii

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Centrul comercial distractiv - abordare modernă în s. Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta