Harta site-ului
Ajutor
Cel mai bun kickboxer a Republicii Moldova-2013
Cel mai bun kickboxer a Republicii Moldova-2013

Campionatul deschis «Cel mai bun kickboxer a Republicii Moldova-2013» La data de 14-17 martie în or. Tiraspol în incinta palatului Sporturilor s-a desfășurat Turneul international de kickboxing WAKO versiunea K-1. Acest eveniment a reunit peste 150 de sportivi din Rusia, Lituania, Azerbaidjan, Ucraina, Republica Moldova, Găgăuzia și Transnistria.Arbitrul principal a Competițiilor a fost Alexandru Babin, antrenor Moscova (Rusia). În plus d-ul Babin pe parcursul celor 4 zile a petrecut seminar cu arbitrii implicați în Campionat. La acest Campionat au participat, mulți sportivi cu titluri de (Maestru Emerit al Sportului, cinci maeștri internaționali de sport, șapte maeștri ai sportului, 47 CMS), care sunt campioni ai Rusiei, Lituaniei, Azerbaidjan, Ucraina și Republica Moldova.

Boxeri experimentați  au examinat sportivii noștri, mulți dintre ei nu au  avut destulă experiență de a ține piept adversarilor străini, doar cîțiva au fost capabili de a invinge adversarii  lor. A-și dori să menționez în special sportivii noștri care au fost capabili să învingă oaspeții. Acesti sportivi  sînt – Alexandru  Ivanov (Tiraspol), care a fost capabil să-l depășească  pe Markunasa Titas din Lituania, Michael Ojo (Chișinău), nu a lăsat nici o șansă  lituanianului Kaselisu Danas. Alexandru  Popa (Ungheni), la cîștigat pe Igor Bondar de la Simferopol. Foarte bine a boxat  Bondarenko Eugene (Kainari)Campion mondial și European  împotriva lui Sananzade Orfak (Ucraina), dar a pierdut la diferență minimă (2-1). O lupta frumoasă finală a arătat Colpac Maxim - MSCI (Simferopol, Ucraina), cu Semiglyadov Ivan - MS (Moscova, Rusia). Această luptă a fost plină  de combinații tehnice și o de pregătire  tactică  foarte bună. Cel mai bun luptator al turneului a fost numit Maestru Emerit al Sportului din Ucraina, Campion Mondial și Europen la box, medaliat cu argint la Campionatele Mondiale și europene de kickboxing- Nijat Ibragimov (71 kg), care a terminat toate luptele  prin K.O. O luptă interesantă în categoria de greutate de până la 54 kg a  arătat Maestru al sportului - Ivanichenko Eugene (Tiraspol) și Andrei  Martin (Bălți ). A fost un meci dramatic, de tranziție de succes pentru ambii sportivi. Fiecare dintre ei a reușit să aplice unul altuia lovituri puternice. Însă conform scrisorilor de arbitru meciul s-a terminat cu scorul de 2/1 în favoarea sportivului din Tiraspol.

Unul dintre cei mai promitatoari luptătorii moldoveni Morari Petru a devenit Campion, câștigând bătălia finală împotriva Campionului Moscovei și regiunii Moscova - Ruslan Aliev. Echipa ȘSRTJ a fost reprezentată la acest Campionat de 4 sportivi:Verlan Tudor - 54 kg,Țurcan Semion - 67 kg, Bacioi Vadim -75 kg și categoria grea Darmanciev Dumitru.Este primul Campionat internațional pentru acești sportivi care le-a facut multe emoții și bataie de cap. Bacioi Vadim pierdut la puncte de la sportivul Ojo Michel care a fost mai pregătit fizic și psihologic.

Pentru Vadim, aceasta a fost prima competiție în ring și primul Campionat internațional.Țurcan Semion prima luptă a avut-o cu sportivul din Chișinău–Matveev A pe care la căștigat la puncte prin decizia unanimă a arbitrilor. Finala a avut-o cu sportivul din or. Bălți, Șimanschii. A, pe care a pierdut-o din cauza unei traume.

Astfel, echipa ȘSRTJ s-a întors de la acest Campionat cu  o evoluție modestă – o medalie de argint și una de bronz. Sperăm pe viitor la rezultate mai bune și o atîrnare mai serioasă față de antrenamente din partea sportivilor. Acest Campionat ne-a arătat pregătirea tehnică și tactică a sportivilor străini care ne-a impresionat foarte mult. A fost o practică foarte bună pentru noi. Mulțumim mult, Directorului ȘSRTJ d-lui V. Nagalisov care permanent ne susține la deplasările noastre. Le dorim sportivilor mai puține traume și multe succese.

Cu respect,

Antrenorul ȘSRTJ  A.Gherlac

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cel mai bun kickboxer a Republicii Moldova-2013 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta