Harta site-ului
Ajutor
Cazierul juridic electronic!!!
Cazierul juridic electronic!!!

Serviciul public electronic e-Cazier a fost lansat oficial . Astfel, cetățenii Republicii Moldova pot aplica online pentru obținerea cazierului judiciar.

Pentru a solicita cazierul în format electronic, cetățenii vor avea nevoie doar de un calculator conectat la Internet. Cererea va putea fi înregistrată de oriunde şi oricând, 24 din 24 de ore. Prezenţa fizică la ghişeu a persoanelor va fi necesară doar pentru a ridica certificatul. Pe viitor, cazierul judiciar va putea fi recepţionat direct la domiciliu.

Pentru a obţine cazierul judiciar, trebuie să accesați portalul www.servicii.gov.md, secţiunea e-Cazier, unde veți introduce IDNP-ul. În cazul în care nu deţineți un IDNP, cererea poate fi completată cu datele personale din orice alt document care vă atestă identitatea. Mai apoi trebuie să confirmați datele să printați recipisa cererii înregistrate. Cu această recipisă veți putea achita taxa la bancă sau la terminalele de plată, în decurs de şapte zile.

Cazierul judiciar va fi ridicat la data indicată în recipisă, la Direcţia Informaţii şi Evidenţe Operative a MAI sau la comisariatele de poliţie.

Cei care au nevoie de cazier judiciar şi nu au acces la internet, vor putea merge la bancă pentru a solicita completarea cererii de obţinere a cazierului prin serviciul e-Cazier. e-Cazierul va fi accesibil, de asemenea, prin terminalele de plată. Pe viitor, cetăţenii vor putea plăti on-line pentru cazier, folosind serviciul de plăţi electronice.

Cazierul judiciar este un act care certifică dacă o persoană fizică sau juridică este condamnată sau dacă au fost luate măsuri cu caracter penal împotriva acesteia.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cazierul juridic electronic!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta