Harta site-ului
Ajutor
Catedrele claselor primare pentru 2014
Catedrele claselor primare pentru 2014

    Conform planului de activitate al CR şi DÎTS, la 16 ianuarie 2014, în incinta Consiliului Raional, s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu subiectul ,,Programul de activitate al catedrei claselor primare pentru 2014”, cu participarea şefilor de catedră ai claselor primare din toate instituţiile de învăţămînt ale raionului Dubăsari. La şedinţă au fost prezenţi toţi cei 15 şefi de catedră ai claselor primare, unde într-o atmosferă prietenoasă, s-au dus dezbateri la subiectul abordat.
    La prima etapă a agendei s-a efectuat bilanţul activităţilor efectuate în I semestru al anului de studii 2013- 2014 şi s-au prezentat rezultatele probei de evaluare la limba română în clasele a II-a din 12 decembrie 2013 propusă de DÎTS.
    La a doua etapă a agendei s-a elaborat şi a fost acceptat Programul de activitate al catedrei claselor primare pentru 2014.
    La a treia etapă a şedinţei toţi membrii au fost antrenaţi în cadrul unui atelier de lucru cu scopul de a elabora, prezenta şi discuta modele de proiectări zilnice. Cea mai reuşită variantă a fost propusă pentru toate cadrele didactice pentru a facilita lucrul dumnealor, micşorîndu-le timpul de pregătire pentru ,,lecţiile de mîine”.
La finele şedinţei dna Tatiana Iaviţa, specialist-metodist, Centrul metodic DÎTS a venit cu un suport informaţional privind atestarea cadrelor didactice pentru 2014. Cu tact a răspuns la toate întrebările puse de participanţi.
    Obiectivele şedinţei au fost realizate şi şefii de catedră au obţinut eficient suport didactic informaţional şi material.
    Aduc sincere mulţumiri specialistului-metodist, Centrul metodic DÎTS, doamnei Tatiana Iaviţa, pentru informaţiile oferite în desfăşurarea acestei şedinţeşi tuturor participanţilor, care s-au implicat productiv în această activitate.
  
Rusu Lilia, specialist principal în
problemele învăţămîntului
primar şi preşcolar, DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Catedrele claselor primare pentru 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta