Harta site-ului
Ajutor
,,Cartea – făclia Lumii"
,,Cartea – făclia Lumii"

Cărţile sunt asemeni unor fluturi cu care zburăm prin propria noastră minte, sunt moştenirile pe care marile spirite le lasă omenirii.

Cartea este un bun semănător de cunoştinţe, este o grădină cu flori din care culegem nectarul ştiinţelor, o reuniune şi un însoţitor la drum.

Cărţile sunt asemeni copiilor mici care stau pe rafturile casei lor-bibliotecile, de unde aşteaptă cu nerăbdare o atingere călduroasă pentru a fi deschise.

La fel şi biblioteca raională este locul unde poţi merge să examinezi un gînd plăpînd fără să îl distrugi, sau poţi explora o idee controversată fără să îţi fie teamă că îţi va exploda în faţă, este unul din cele cîteva refugii unde mintea unui om poate avea parte atît de provocare cît şi de intimitate.

Cu toate că nu demult şi-a redeschis uşile, totuşi copiii nu uită să treacă pe aici pentru a-şi lua o carte ,,pentru că iubesc să citesc şi să îmi îmbogăţesc bagajul cunoştinţelor” ne-a afirmat una dintre cititoare. Un alt iubitor de carte ne-a relatat că ,,îmi place să vin la bibliotecă în fiecare zi, deoarece cărţile sunt noi şi foarte atrăgătoare”. Sigur că aceste clipe de bucurie nu apar din nimic. Datorită susţinerii Consiliului raional şi a preşedintelui raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a fost procurat fond de carte în mărime de 25 mii lei, care a completat rafturile bibliotecii raionale înfrumuseţîndu-i şi mai mult imginea.

Doamnele Victoria Moşneaga- şef biblioteca raională şi Svetlana Gorobeţ-bibliotecar, sunt cele care zi de zi vă vor întîmpina cu zîmbetul pe buze şi vă vor oferi fructul dulce al raţiunii din care să gustaţi.  

Marina Lupaşco, şef Serviciu informare şi transparenţă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

,,Cartea – făclia Lumii" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta