Harta site-ului
Ajutor
Careu solemn dedicat primului sunet în gimnaziul Oxentea
Careu solemn dedicat primului sunet în gimnaziul Oxentea

1 septembrie 2017 - prima zi de toamnă, prima zi a noului an școlar. Primul clopoțel a răsunat și în gimnaziul satului Oxentea. Anul acesta - este un an deosebit pentru elevii și profesorii gimnaziului, motivul este că, vor avea parte de încăperi cu o reparație capitală. Foarte multe eforturi în proiectul pentru reparația capitală a gimnaziului a depus, directorul școlii dl Leunte Andrei, Consiliul raional în frunte cu Președintele raionului dl Policinschi Grigore, ce au acordat suport financiar în jur de un milion de lei în acest proiect, dar în total au fost investite trei milioane de lei.
Din sursele Fondului local de susținere socială a populației, 36 de copii din familii defavorizate au beneficiat de ajutor material unic către 1 septembrie. 
Este deja o tradiție că dl primar Rusu Valeriu vine cu cadouri pentru elevii din cl.I (întâi). Anul acesta și Asociația de Economii și Împrumut Oxentea de asemenea a venit cu cadouri pentru 30 copii din familii social-vulnerabile. Mulțumim Consiliului de administrare al Fondului local de susținere socială a populației, Consiliului raional Dubăsari, primarului Rusu Valeriu, A.E.Î. Oxentea și tuturor celor care au depus eforturi pentru a face un bine pentru copiii noștrii din localitate. 

Administrația gimnaziului Oxentea

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Careu solemn dedicat primului sunet în gimnaziul Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta