Harta site-ului
Ajutor
Campionatul Republicii Moldova Volei (masculin) ed. VI – 2014
Campionatul Republicii Moldova Volei (masculin) ed. VI – 2014

În perioada 27.02- 02.03.2014, la şcoala sportivă N12 din or. Vadul lui Vodă s-a desfăşurat Campionatul la volei masculin între echipele şcolilor sportive.
La evenimentul dat au participat 6 echipe din diferite raioane ale Republicii Moldova. Şcoala sportivă raională Dubăsari a fost reprezentată de sportivii  Liceului Teoretic Doroţcaia şi doi sportivi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” or. Dubăsari, avînd ca bază principiul de selectare a celor mai buni sportivi pentru complectarea selecţionatei raionale la proba volei. Competiţiile s-au desfăşurat după sistema circulară, unde pe perioada acestor patru zile s-au demonstrat elemente interesante de joc şi speranţa de a trece în etapa finală. Echipa şcolii sportive raionale au demonstrat următoarele rezultate: 
1. Şcoala sportivă raională Dubăsari – Drăsliceni 3-0, în favoarea echipei Dubăsari;
2. Şcoala sportivă raională Dubăsari – Slobozia 3-0, în favoarea echipei Dubăsari;
3. Şcoala sportivă raională Dubăsari – or. Tiraspol 3-2, în favoarea echipei şcolii sportive raionale Dubăsari.
Un factor important şi hotărîtor de a obţine dreptul trecerii în clasamentul etapei finale a fost jocul între echipa şcolii sportive raionale Dubăsari şi or. Dubăsari,  unde băieţii noştri cedează cu scor 3 : 2, cu diferenţa de 3 puncte în a 5-a repriză.
În clasamentul general echipele au repartizat locurile în felul următor:
I. Vadul lui Vodă
II. Or. Dubăsari
III. Raionul Dubăsari
Este foarte important de a menţiona prezenţa la meciurile disputate a preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi unde prin susţinerea dumnealui, băieţii se mişcau pas cu pas spre victoria obţinută faţă de echipa adversară a or. Tiraspol, pentru ce administaţia şcolii sportive raionale aduce mulţumiri pentru susţinerea acordată.
Cei mai buni jucători ai echipei noastre s-au adeverit a fi:
1. Bacioi Viorel
2. Tataru Radu
3. Leaşco Vadim
4. Sajin Viorel
Campionatele, jocurile amicale, antrenamentele zi de zi vor spori nivelul elementelor tehnice şi tactice a băieţilor. Este de dorit, mai mult ca atît sînt sigur că echipa de băieţi la Volei din Liceul Teoretic Doroţcaia anul acesta va deveni campioană pentru prima dată în competiţiile raionale între instituţiile de învăţămînt liceale.
Echipa Ş.S.R.J.T a fost condusă şi organizată pe perioada de desfăşurare a competiţiilor de către antrenor Nagalisov Vasile, director Ş.S.R.J.T. şi Iaviţa Mihail sp. Pr. în probleme tineret şi sport DÎTS.
V. Nagalisov, Director Ş.S.R.J.T

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campionatul Republicii Moldova Volei (masculin) ed. VI – 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta