Harta site-ului
Ajutor
Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa satului Corjova
Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa satului Corjova

La data de 22 noiembrie curent, pe terenul de fotbal din s. Cocieri s-a disputat Campionatul raional la mini-fotbal între seniori.
Pentru titlul de campioană s-au întrecut 6 echipe din raionul Dubăsari: Coșnița, Cocieri, Corjova, Pîrîta, Holercani și Oxentea.
La ceremonia oficială de deschidere a campionatului au fost prezenți Grigore Filipov, președintele raionului Dubăsari, Nicolae Cebotari, secretarul general al FMF, Sergiu Grigoriev, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Asociației Raionale de Fotbal, Mihai Iavița, specialist principal în probleme tineret şi sport la Directia învățământ general, Andrian Gherlac, directorul Școlii sportive raionale pentru junior și tineret Dubăsari, antrenori și amatori ai fotbalului.
În urma meciurilor disputate pe teren, echipa satului Corjova a devenit campioana raionului Dubăsari la mini-fotbal, iar locurile II și III revenindu-le echipelor din Holercani și Cocieri.
La etapa finală a competiției au participat 6 echipe, iar în total ediția din acest an a campionatului de mini-fotbal a adunat la start 11 formații din raionul Dubăsari.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov a felicitat echipele învingătoare cu succesul obținut cât și a mulțumit tuturor participanților pentru jocul frumos demonstrat în teren. Totodată, conducerea raionului a menționat că ,,fotbalul este un sport care unește tinerii, leagă prietenii și dezvoltă capacitățile fizice ale acestora”. Echipele participante s-au învrednicit de cupe, premii și diplome.
De asemenea, o practică de ani de zile este și menționarea Celui mai bun portar al turneului fiind desemnat Vitalie Batin (Corjova), fundaș – Mihai Postavic (Coșnița), mijlocaș – Iulian Agatiev (Cocieri), atacant – Artiom Turta (Corjova), iar jucător – Andrian Moisei (Holercani).
Campionatul rational la mini-fotbal între seniori a fost organizat de Asociația Raională de Fotbal Dubăsari, cu ajutorul și susținerea Consiliului raional Dubăsari, a autorităților publice locale și a Federației Moldovenești de Fotbal. 
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa satului Corjova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta