Harta site-ului
Ajutor
Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa s. Oxentea
Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa s. Oxentea

Ieri, 22 mai, președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov, a întreprins o vizită în satul Oxentea. Dl președinte însoțit de specialistul principal în probleme tineret şi sport din cadrul Direcției învățământ general, s-au întâlnit cu echipa de fotbal a satului Oxentea, echipa câștigătoare a campionatului raional la mini-fotbal. În cadrul întâlnirii, fiind una festivă pentru membrii echipei, dl Filipov a decorat cu diplome și cadouri fotbaliștii din Oxentea, care s-au clasat pe locul 1 în cadrul Campionatului raionului Dubăsari la mini-fotbal.
Președintele raionului Dubăsari a felicitat echipa învingătoare cu succesul obținut, rezultatele frumoase, jocurile disputate în teren. Totodată, conducerea raionului a menționat că ,,fotbalul este un sport care unește tinerii, leagă prietenii și dezvoltă capacitățile fizice ale acestora. Vă îndemn să practicați și în continuare acest gen de sport, să-l popularizați și în rândul celor mici, pentru a dezvolta o societate sănătoasă și puternică”. 
Totodată, ca oaspete, pe lângă conducerea raionului Dubăsari, oxentenii l-au avut pe dl Nicolae Pascaru, președinte al Federației Naționale de lupte Voievod. Dl Pascaru a felicitat tinerii cu frumosul success obținut  dorindu-le și în continuare   realizări frumoase și cât mai multe victorii.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Campionatul raional la mini-fotbal câștigat de echipa s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta