Harta site-ului
Ajutor
Campionatul raional de fotbal pe ultima sută de metri
Campionatul raional de fotbal pe ultima sută de metri

La data de 08.10.2014, conform planului de activitate al Direcţiei cultură şi turism a avut loc şedinţa Comitetului organizatoric privind desfăşurarea campionatului raional de fotbal. Şedinţa a fost prezidată de către Jimbei Maria vicepreşedintele raionului. În cadrul şedinţei a fost discutată următoarea ordine de zi: organizarea şi desfăşurarea închiderii sezonului sportiv şi campionatului de fotbal raional, ediţia  2014.
Conform dispoziţiei preşedintelui raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI cu privire la organizarea şi desfăşurarea campionatului raional de fotbal, ediţia 2014, autorităţilor publice locale de nivelul I, li s-a propus de a contribui prin alocarea surselor financiare  necesare din bugetele locale pentru participarea echipei din localitate la campionatul nominalizat, de a contribui la formarea echipelor fotbalistice conlucrînd cu persoane fizice şi juridice din teritoriu, de a asigura participarea echipelor locale la campionat, inclusiv cu echipament sportiv şi deplasarea acestora, de a întreprinde măsurile necesare în vederea amenajării stadioanelor şi a terenurilor sportive pentru desfăşurarea  eficientă a meciurilor de fotbal, ţinînd cont de prevederile regulamentului Campionatului  raional de fotbal. Însă, cu părere de rău din cele 11 localităţi  din raion doar 5 echipe s-au înscris, acestea fiind: Holercani, Cocieri, Oxentea, Coşniţa şi Ustia care, sigur, vor fi menţionate şi premiate în cadrul  închiderii campionatului raional de fotbal ce va avea loc la data de 12 octombrie curent în s. Holercani.
Conducerea raionului susţine şi optează pentru dezvoltarea şi promovarea culturii fizice şi a sportului, a modului sănătos de viaţă în rîndul tinerilor.
Să sperăm că pe viitor şi tinerii celorlalte localităţi  ale raionului se vor încadra mai activ în domeniul dat.

Ilievici Nadejda,

administrator superior baze de date, 
Serviciul informare şi transparenţă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campionatul raional de fotbal pe ultima sută de metri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta