Harta site-ului
Ajutor
Campionatul deschis al Republicii Moldova la kickboxing,versiunea K-1
Campionatul deschis al Republicii Moldova la kickboxing,versiunea K-1

Pe data de 24-27 noiembrie 2011 în or.Chişinău s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova la kickboxing versiunea K-1.La acest Campionat au participat peste 500 de sportivi din toate raioanele ţării. Luptele sau desfăşurat între categoriile de vîrstă :-copii,cadeţi tineri şi seniori.Regulamentul competiţional permitea lovituri de braţe şi picioare în corp şi după regula K-1 se mai permite şi loviturile de genunchi. Echipa satului Pîrîta a fost reprezentată la acest Campionat de către 6 sportivi şi antrenorul echipei Andrian Gherlac.Primii pe ring au ieşit categoria de vîrstă COPII care a fost reprezentată de Boşcănean Igori a.n 2002 care este multiplu Campion a Republicii Moldova la Lupta Naţională Voievod, Campion a R. Moldova la K-1 (or.Ungheni). Prima luptă a disputat-o cu Campionul anului 2010 la K-1 Bucsa Adrian care este discipolul şcolii sportive din or. Hînceşti. Anul trecut ei sau mai întilnit în finala Campionatului Naţional în grupa "A" unde sportivul nostru a pierdut cu scorul de 3:2. Însă anul acesta Igori nu ia lăsat nici o şansă cîştigîndul cu scorul de 3:0. În final Boşcănean Igor sa întîlnit cu sportivul din or. Făleşti unde într-o luptă grea a cedat cu scorul de 3:2 plasîndu-se pe locul 2 la Campionatul Moldovei.Vă aducem la cunoştinţă ca Boşcănean are în palmaresul său 24 de lupte titulare dintre care 20 de cîştiguri. A doua luptă în categoria copii a fost disputată între sportivul nostru Serbul Roman şi luptător din or Făleşti, unde Roman a cîştigat cu scorul de 3:0, şi astfel calificîndu-se în finală. În finală s-a întîlnit cu Birtrolan Boris luptător din or. Chişinău pe care la fel la învins, demonstrînd un caracter de adevărat luptător, astfel Serbul Roman a devenit Campion al municipiului Chişinău la kickboxing. În categoria CADEŢI am avut 3 sportivi. Primul pe ring s-a urcat Verlan Tudor categoria de greutate -51 kg unde s-a intilnit cu sportivul Tricolici Dorin pe care la învins în runda 2 printr-o serie de lovituri de picioare ciştigînd cu KO. A doua lupta a avut-o cu Pirtin Vitalii la fel discipol al şcolii de lupte din or.Chişinău pe care la învins la puncte calificîndu-se în finala Campionatului Municipiului Chişinău, unde s-a întîlnit cu Andrieş Andrei luptător din or.Făleşti.Finala a fost cîstigată de sportivul nostru cu hotărîrea colegiului de arbitri cu scorul de 4:1, astfel devenind Campion al municipiului Chişinău. A doilea sportiv în categoria cadeţi a fost Constantinov Ion care s-a luptat demonstrînd un caracter de luptător, însă experienţa adversarului sau a făcut ca ultimul să cîştige la puncte. Ion este de prima dată la aşa Campionat ţi pe viitor cred că va deveni şi Campion .Ţurcan Semion a fost al treilea luptător în clasa CADEŢI categoria de -67 kg, unde pentru calificarea în finală s-a luptat cu sportivul din Făleşti pe care la nocautat în prima rundă printr-o lovitură de genunchi, însă din cauza unei traume a pierdut cu un scor de 3:2 clasîndu-se pe locul 3.
În categoria de vîrstă seniori cu greutatea de 91 kg s-a luptat sportivul nostru Zlatin Alexandru care a avut de disputat trei lupte grele cu adversari din diferite regiuni ai Republicii Moldova. Toate aceste lupte Alexandru le-a cîştigat prin KO, finala fiind cu sportivul din or.Chişinău Capatina Serghei pe care la doborît în runda a 2 cu o serie de lovituri la corp devenind astfel Campion ai municipiului Chişinău.
Clasamentul Campionatului deschis al Republicii Moldova şi municipiului Chişinău la kickboxing versiunea K-1 .
Echipa satului Pîrîta , r-ul Dubăsari:
1.Serbul Roman - loc.1 - Campion al municipiului Chisinau
2.Verlan Tudor - loc.1 - Campion al municipiului Chisinau la K-1
3.Zlatin Alxandru - loc.1 - Campion al municipiului Chisinau la K-1
4.Boşcănean Igor - loc.2 - la Campionatul Republicii Moldova la K-1 grupa A
5.Ţurcan Semion - loc.3 - la Campionatul municipiului Chisinau la K-1
6.Antrenorul echipei Andrian Gherlac --Diplomă de Onoare pentru promovarea Kickboxingului în Republica Moldova.

Personal sînt foarte mulţumit de evoluţia sportivilor noştri la acest Campionat. Ne-am întors fără traume şi cu merite. Mulţumim mult conducerii Primăriei s.Pîrîta, în special d-lui Primar Iurie Soltan pentru susţinerea sportivilor. La fel mulţumim şi d-nei Furculiţa Viorica pentru sprijinul acordat. Sperăm într-o conlucrare eficientă pe viitor. Toate aceste merite nu le aveam dacă nu aveam sală pentru antrenamente care ne-a oferit-o directorul Gimnaziului s.Pîrîta d-ul Verlan Grigore pentru ce îi mulţumim. Le dorim sportivilor multă sanătate şi succese în sport cît şi în viaţa personală.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campionatul deschis al Republicii Moldova la kickboxing,versiunea K-1 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta