Harta site-ului
Ajutor
Campanie de salubrizare
Campanie de salubrizare


Conform dispoziţiei nr. 41-n din 15 martie 2013, cu privire la desfăşurarea campaniei de salubrizare şi amenajare a localităţilor din raion, elevii liceului Teoretic „Ion Creangă”, au luat parte astăzi la lucrările de primăvară care au avut loc în satul Coşniţa r-nul Dubăsari. 
Toate clasele liceului în frunte cu profesorii au ieşit astăzi în centrul satului cu scopul de a readuce culoarea naturii la faza ei iniţială. Fiecare elev cu uneltele necesare a trecut nemijlocit la treabă şi a avut grijă ca rezultatul să aibă o privelişte nu doar curată dar şi frumoasă. Corina Ţehovschii, eleva clasei a X-a U ne spune că are terenul său de lucru şi face tot posibilul ca el să arate cît mai bine din toate punctele de vedere, să se poată mîndri de munca ei care nu trece în zadar. Nu mai puţin activi s-au adeverit şi profesorii care de asemenea au putut dirija buna organizare a fiecărui elev şi întreaga  acţiune de salubrizare. 
Imaginea satului la finele campaniei a căpătat culoarea verde şi s-a descoperit un nou miros de primăvară. Urmează ca această acţiune să fie mulţumită de natura care va aduce în dar ciripitul păsărilor şi înverzirea copacilor.

                                                                                                                       Lilia Stratenco, redactor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campanie de salubrizare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta