Harta site-ului
Ajutor
Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău” în plină desfășurare la Coșnița
Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău” în plină desfășurare la Coșnița

În cadrul Campaniei locuitorii comunei Coșnița r-nul Dubasari au făcut cunoştinţă cu șeful de post și poliţistul de sector, responsabili de asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În acest scop au fost distribuite mai multe pliante care conțin informații despre scopul și obiectivele campaniei, precum și datele de contact ale șefului de post și polițistului de sector care poate fi apelat direct în cazurile cînd cetățenii au nevoie de ajutor. 

Astfel, reprezentanții Inspectoratului de poliție Dubasari, au informat localnicii cu privire la securitatea personală, prevenirea comiterii unor genuri de infracţiuni specifice localităţilor rurale legate de sustragerea de animale sau păsări, furturi din locuinţe lăsate fără supraveghere, prevenirea cazurilor de aplicare a violenţei în familie și a consumului în exces a băuturilor alcoolice, etc.

Reamintim, scopul Campaniei este de a răspunde problemelor de securitate a comunităţii, consolidînd în acest sens parteneriatul de colaborare între poliţie, autorităţile publice locale, ONG-uri şi societate civilă.

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campania Naţională „Cunoaşte poliţistul tău” în plină desfășurare la Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta