Harta site-ului
Ajutor
Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ
Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă să desfășoare în toate zonele țării, Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ.
Campania are loc odată cu începerea perioadei reci a anului, pentru a preveni situațiile excepționale caracteristice sezonului de iarnă.

Ținta campaniei sunt mai ales, persoanele în etate, persoanele care au în grijă minori şi în general toate persoanele care folosesc pentru încălzirea locuințelor – sobele, aparate electrice de încălzit și alte instalații, generatoare de căldură. Pompierii și salvatorii merg în casele oamenilor pentru a le aminti regulile de securitate, regulile antiincendiare și cele de exploatare a aparatelor și sobelor de încălzit. Mai mult, salvatorii vin cu recomandări, în cazul în care observă careva abateri în folosirea sobelor și mijloacelor de încălzire a locuințelor.
Odată cu începerea campaniei, în ultimele săptămâni, au fost depistate și careva încălcări antiincendiare, printre care: păstrarea materialelor combustibile și lemnelor lângă și pe sobe, coşuri de fum necurăţate și sobe în stare avariată.
Drept urmare, angajații IGSU, au atenționat și au rugat înlăturarea acestor nereguli, spre evitarea izbucnirii incendiilor și pentru securitatea vieții.
Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta