Harta site-ului
Ajutor
Campania ”16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen” 25 noiembrie - 10 decembrie 2017
Campania ”16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen” 25 noiembrie - 10 decembrie 2017

Campania internaţională „16 Zile de activism împotriva violenţei în bază de gen” a fost iniţiată de Center for Women’s Global Leadership (CWGL) în anul 1991.
În scopul oferirii unui simbolism perioadei de desfăşurare a campaniei, pentru lansarea acestui eveniment a fost stabilită data de 25 noiembrie - Ziua Internaţională de Luptă împotriva Violenţei asupra Femeii, iar pentru încheiere, data de 10 decembrie - Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.  
Scopul Campaniei este de a preveni şi combate violenţa în bază pe gen prin creşterea gradului de conştientizare a violenţei drept încălcare a drepturilor omului, consecinţele şi costurile acesteia, mecanismele de combatere la nivel comunitar şi naţional.
La data de 27 noiembrie curent, angajații IP Dubăsari au desfășurat activităţi de sensibilizare, astfel încât cetăţenii să cunoască legislaţia anti-violenţă, să ştie cum să acţioneze atunci când sunt victimă sau martor al unui act de violenţă. 
În cadrul campaniei au fost repartizate pliante informative cu recomandări și date de contact utile ale ofițerilor de sector și asistenților sociali.
Inspectoratul de poliție Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campania ”16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen” 25 noiembrie - 10 decembrie 2017 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta