Harta site-ului
Ajutor
Călătoria fără bilet va fi amendată!
Călătoria fără bilet va fi amendată!

Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Dubăsari, pentru informare şi călăuză în lucru, comunică despre modificările şi completările operate prin Legea nr.324 din 23 decembrie 2013 pentru modificarea şi completarea unor acte legislative(monitorul Oficial al RM din 31.12.2013, nr.320-321, art.871) la articolul 204 Cod Contravenţional nr.218-XVI din 24 octombrie (în vigoare din 1 ianuarie 2014).
  Articolul 204. Călătoria fără bilet
1.Admiterea pornirii în călătorie fără bilet de pe teritoriul autogării în transportul rutier regulat suburban, interurban şi internaţional de către conducătorul mijlocului de transport sau persoana responsabilă de aprobarea ieşirii în cursă a mijlocului de transport de pe teritoriul autogării, se sancţionează cu amendă de la 40 la 60 de unităţi convenţionale.
2.Neeliberarea pe traseu a biletului de călătorie în transportul rutier regulat urban,suburban, interurban şi internaţional de către conducătorul mijlocului de transport sau persoana responsabilă de taxarea  călătoriei, se sancţionează cu amendă de la 40 la 60 unităţi convenţionale.
3.Admiterea călătoriei fără bilet în transportul feroviar, urban electric şi naval de către persoana responsabilă pentru îmbarcarea călătorilor sau persoana responsabilă de taxarea călătoriei, se sancţionează cu amenda de la 40 la 60 de unităţi convenţionale.
4.Călătoria fără bilet în transportul regulat rutier suburban,interurban şi internaţional, în transportul feroviar şi naval, se sancţionează cu amendă de la 20 la 30 de unităţi convenţionale aplicată călătorului.
5.Călătoria fără bilet în transportul regulat urban rutier şi electric, se sancţionează cu amendă de la 15 la 20 unităţi convenţionale aplicată călătorului.

Şargu Mariana, Inspectorul principal al Direcţiei administrare fiscală     

           

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Călătoria fără bilet va fi amendată! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta