Harta site-ului
Ajutor
Burse de masterat pentru funcționarii publici
Burse de masterat pentru funcționarii publici

     Centrul de Informatii Universitare in colaborare cu Guvernul RM continua sa invite pe cei interesati sa aplice pentru burse de studii de masterat,optiunea II, in cadrul programului de instruire si dezvoltare profesionala pentru functionarii publici din Moldova.
Scopul programului de burse este de a facilita procesului de aprofundare a nivelului de cunostinte si expertiza al functionarilor publici din cadrul administratiei publice centrale si locale, implicati in realizarea responsabilitatilor de elaborare/coordonare/implementare a politicilor publice, planificare strategica, management al autoritatilor.
     Termenul limita de depunere a cererilor de solicitare a burselor este 25 iunie 2012.
ATENTIE! Optiunea II prevede acordarea burselor pentru studii de masterat tinerilor profesionisti din serviciul public, care aplica individual la studii de masterat la universitatile din tarile Uniunii Europene (cu exceptia Romaniei), SUA, Canada, Norvegia si Elvetia, respectand angajamentul de a se reintoarce in Moldova pentru a prelua, garantat, functia precedenta sau a fi angajat intr-o noua functie, in cadrul organelor administratiei publice pentru cel putin trei ani.
    In cazul unor intrebari sau pentru detalii vă puteti adresa la e-mailul: bursefunctionari@eac.md

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Burse de masterat pentru funcționarii publici - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta